Vores breakup

Hi loves. Dagens indlæg skal handle om hvad der skete mellem Lauritz og jeg og hvorfor det er, at vi ikke er kærester længere. Jeg har i rigtig lang tid tænkt over hvad der er bedst, - at skrive om det eller at lade værre. Men for at gøre en ende på alle de mange beskeder, snapchats og kommentarer jeg får omkring hvorfor vi gik fra hinanden og om vi overhovedet er slut, så svarer jeg nu én gang for alle og så håber jeg, at der kan komme en ende på alle de beskeder!

Lauritz og jeg er gået fra hinanden ja og vi har ikke været sammen i en 2-3 ugers tid. Vores breakup kommer for os ikke pludseligt, fordi at det har været undervejs i rigtig lang tid. Det er ikke alt, der altid bliver postet offentligt og derfor forstår jeg godt, at det er kommet bag på jer!

Selvfølgelig har hele vores forhold ikke været en facade. Vi har været rigtig glade for hinanden og jeg tror jeg taler for os begge når jeg siger, at vi ikke går fra hinanden med de dårlige minder i baghovedet. Lauritz var en alletiders kæreste og en super dejlig dreng. Han gjorde mig rigtig glad og det var også derfor, at jeg til sidst kæmpede rigtig meget for vores forhold. Jeg er meget dårlig til at se realiteten i øjnene når det kommer til at slå op. Jeg er altid bange for, at det er den forkerte beslutning jeg tager, så jeg har det med at skubbe folk væk (uden jeg ved det), indtil at de gør det for mig.

Vi har haft rigtig mange opture og nedture, men vi må desværre erkende, at vores nedture fyldte lidt for meget. Det var Lauritz beslutning, at sætte en ende på vores forhold, hvilket jeg nu er rigtig glad for. Jeg var bestemt ikke glad da jeg realiserede hvad der foregik, men jeg kan nu godt mærke, at det var det helt rigtige. Vi var to vidt forskellige personligheder og den fælles interesse der gerne skulle være i et forhold, den var der bare ikke. Vi havde utrolig forskellige holdninger til mange ting og var generelt bare rigtig uenige. Dermed ikke sagt, at vores forhold kun bestod af dårlige ting. Vi har haft så mange gode minder og vi elskede hinanden rigtig højt.

Lauritz og jeg har det bedre nu, hver for sig. Det var ikke meningen at vi skulle være sammen, selvom følelsen af at det skulle vare forevigt, virkede perfekt i nogens øjne.

Jeg er på samme tid også bare nødt til at gøre det klart, at det altså er slut mellem os. Det er ikke en pause eller en lille periode vi skal over, vi er ikke "en ting" længere og det håber jeg virkelig, at i vil acceptere.

Jeg håber at det var svar på jeres mange spørgsmål og at i nu - lige som mig - føler, at der kan lægges låg på det hele.

Ha' en fantastisk ferie! xx


Knus fra mig

Synes godt om

Kommentarer

Emily
,
du er så stærk jeg vil altid kunne acceptere at nogen er gået fra hinanden i love you very MUCH QUUEN MELISSA
MiaKellerPetersen
MiaKellerPetersen,
Øv da😔 Håber begge at i er okay og ønsker det bedste for jer begge ❤️
nouw.com/miakellerpetersen
EmmaHajslund
EmmaHajslund,
Breakups er altid hårde! Men det lyder til, at du har en god indstilling til det, og inden længe er tristheden væk ❤
nouw.com/emmahajslund
Anne Sofie
,
Jeg synes det er så sejt af dig at dele det med os. Tak for det <3 Alt hele og lykken til dig i fremtiden.
sofiaJuhlRasmussen
sofiaJuhlRasmussen,
håber du er okay, og syntes det er sejt at skrive et indlæg om det, da jeg kunne forstille mig hvor svært det kan være. much love
nouw.com/sofiajuhlrasmussen
Seline
,
Undskyld jeg spørger, men Hvsd med den Tattoo i fik lavet sammen?
annejelstrup
annejelstrup,
Hey Melissa. Jeg har kæmpe respekt for at du deler, så personlig, en oplevelse. Kunne være fedt hvis du ville lave et indlæg omkring dine tatoveringer, og evt. dem du fik lavet med Lauritz <33 xx
nouw.com/annejelstrup
Anonym
,
Stærkt skrevet Melissa og nu er han lede så tak nu har jeg en chance for at få en af page four drengene ej det var for sjov men god ferie til dig
klara
,
Hej Melissa. Først og fremmest vil jeg give dig stor respekt for at skrive denne besked. Der er en del bloggere der havde ladt deres "forhold" sive ud, uden at kommentere det for deres læser. Derfor vil jeg gerne give dig et skulderklap for det - men jeg vil igen pointere at det altså et eller andet sted er obligatorisk i en blog, hvor man gentagende gange inddrager læserne i et forhold - så er det på sin plads at fortælle om hvad der skete. Jeg ved en del af dine læsere er mindreårig (jeg er 22) og forstår vitterligt godt irritation via deres konstante spørgen, men for mig virkede det også en del provokerende at du ikke skrev hvad der foregik. Man vil gerne dele og fortælle om forholdet, når det hele er "fedt og lyserødt" men bagsiden af medaljen er åbenbart noget andet. Jeg ville absolut ikke mene det var nødvendigt at fortælle om et break-up, hvis du havde holdt dit forhold udenfor bloggen og altså ike rigtig kommenterede omkring det - men du har inddraget forholdet i din blog, og at du virker "irriteret" over at folk spørger ind til det, finder jeg absolut dumt, da du selv har "vist det" 😊 du virker som en klog og skøn pige, og jeg tror du forstår, når jeg siger, du kan styre hvad folk ser og kommenterer på. Hvis det er såå træls de spørger, så lad vær med at fortælle om forholdet en anden gang - der var sikkert en del piger der fulgte dig grundet ham (fred med dig) de bliver sorteret væk nu, og det er jo egentlig bare fedt nok, for så bliver følgerne dem, som følger dig for din søde og ærlige personlighed. Jeg er personligt vildt med dine personlige indlæg, hvor du fortæller om din mening til feks. ting 😊 og derfor fandt jeg det måske også irriterende at det irriteret dig at folk spurgte ind til dit forhold - for som sagt - det har du jo selv skabt en efterspørgsel efter 😊 ! Når det så er sagt, så glæder jeg til at blive ved med at følge dig og læse dine personlige indlæg, da det viser dit ærlige jeg og det er den, jeg er vild med 😉 mvh!
bladex
,
er du med mathias larsen?

Instagram @bentsenn

Follow my blog