EN NY MIG


Hi loves. I dag skal jeg afsløre en lille "hemmelighed" jeg har gået og holdt på i en månedstid nu. Jeg begynder nemlig at arbejde på en ny mig. Dvs, at der skal ske noget, som jeg i 3-4 år lidt har gået og ventet på og nu sker det endelig! Hvad er det? ***Trommevirvl*** Jeg får en personlig træner. YES. Ikke mere "jeg begynder i morgen" - "jeg må godt lige i dag" - "det er okay i dag, men så starter jeg også den 1." - NEJ, NU SKER DET! Nu er der ikke flere undskyldninger og jeg glæder mig.

Jeg ved godt, at jeg ikke er tyk, men jeg har en "drømme"krop, som slet slet ikke ligner min egen. Derfor begynder jeg, at tænke over hvad jeg spiser og hvor aktiv jeg er.

Jeg har teamet op med Henrik Nielsen, som er personlig træner. Han skal - indtil jeg når mit mål - stå for at hjælpe mig igennem min træning og kostplan, for til sidst at ende med et fantastisk resultat. Jeg har valgt at dele mit forløb med jer, fordi jeg selv altid været utrolig dårlig til at komme igang og derfor vil jeg gerne hjælpe dig, hvis det også er et problem du har.

Jeg kommer til at lave 2 indlæg hver søndag, hvor der i det ene kommer til at stå hvad jeg har spist - morgen, middag og aften hele ugen og i det andet, hvad jeg har trænet og hvilke dage jeg har trænet.

De 2 indlæg har formålet, at jeg håber i kan få noget ud af det. Jeg ved, at der er super mange af mine følgere der heller ikke kan komme igang. Men hvis i starter med at se mine første indlæg på søndag, kan i derefter følge med og eventuelt prøve at gøre det samme! (Jeg ved godt, man skal have lavet en kostplan og træningsplan som er præcis sin egen) men det er bedre end at spise slik hele tiden og ligge og se netflix hihi ❤︎

Jeg har min første træning med Henrik i dag og jeg er simpelthen så nervøs. Jeg har ikke trænet ordenligt i 3-4 år og jeg har ikke spist noget sundt i 2, hvis jeg skal være helt ærlig.

Så igår spiste jeg både pizza, chips, chokolade, sushi og drak en masse cola, for i dag... Er det slut. Jeg er sindsygt nervøs.

Jeg håber, at i vil følge med og synes at det er lidt spændende!

Til sidst - når jeg har nået mit. mål - kommer der en video op, hvor jeg viser min krop første dag og hver eneste uge, indtil at mit mål er nået. Der vil komme nogle før/efter billeder op, som jeg slet ikke selv kan vente med at se.

JEG GLÆDER MIG! xx

Knus fra mig

Synes godt om

Kommentarer

Louise Falk
,
Sådan!! Vildt godt gå på mod! Glæder mig til at følge med og måske hoppe med på vognen ❤️
MelissaBentsen
MelissaBentsen,
Tusinde tak smukke! Jaa, sig endelig til hvis du gør! 😍
nouw.com/melissabentsen
Marie Vagn-Hansen
,
Du bliver SÅ glad for Henrik!! Mega held og lykke med det, smukke ❤
MelissaBentsen
MelissaBentsen,
Tusinde mange tak smukke. Håber jeg kan klare det lige så godt som dig 😘
nouw.com/melissabentsen
Maria Bunk
,
Sejt siger jeg bare! Ville ønske jeg kunne tage mig sammen til at gøre det samme!🙈❤️
MelissaBentsen
MelissaBentsen,
Tak! ❤ prøv! :-*
nouw.com/melissabentsen
KatjaW
KatjaW,
Så sejt! Endnu en ting du kan inspirerer mig med 👏🏼 😌Glæder mig til at følge med 😌
nouw.com/katjaw
Lone
,
Jeg hepper på dig! Jeg synes dog, du er helt fantastisk smuk, som du er ❤️
fashandtalks
fashandtalks,
Jeg glæder mig til at se dine resultater😍 Dog vil jeg bare sige at den krop du har nu er virkelig misundelsesværdigt, du er super smuk!
nouw.com/fashandtalks
HelenaVictoria
HelenaVictoria,
Hvad er din drømmekrop. Altså hvad er det du vil ændre? 😊
nouw.com/helenavictoria

Instagram @bentsenn

Follow my blog