Hi loves,

I dag er det sidste dag i Nouws 30 dages challenge og derfor tænker jeg, at slutte af med et af de lidt vigtigere indlæg, som jeg håber kan inspirere jer lidt.

Jeg ved ikke hvad der sker, hvor jeg står eller hvor jeg skal hen, men jeg har fundet ud af én ting og dét er, at jeg elsker livet. Det lyder så dumt at sige og skrive, men det er faktisk rigtigt. Jeg er begyndt at elske og sætte pris på hver en lille ting der sker for mig og egentlig bare elsker at stå op til en ny dag. Nej det ligner ikke mig og det vil folk som kender mig, godt kunne skrive under på hehe. Jeg plejer at være en muggen skid, som kan blive ekstra muggen når det er koldt udenfor eller når der sker den mindste ting. Tiderne har ændret sig and so have I. Jeg glæder mig til at stå op, jeg glæder mig til at opleve nye ting og jeg glæder mig til at møde nye mennesker. Jeg sætter pris på de mindste ting og jeg ved ikke hvor alt det her kommer fra. Jeg har de sidste 4-5 måneder fået en masse blikke fra folk og fra min familie, hvor jeg derefter har spurgt, - hvorfor er det i kigger sådan på mig og de har alle svaret "det er bare så rart at se dig så glad hele tiden". Jeg har altid været en meget glad pige og smilt til et hvert menneske jeg skulle møde på min vej, men det er blevet "værre", slemmere, bedre, hvad end du vil kalde det hehe,- jeg kan bevare posiviteten når det er koldt udenfor. Jeg kan bevare posiviteten selv når der sker noget dårligt eller hvis tingene ikke lige går efter mit hovede. Jeg har lært at sætte pris på ting, på en helt anderledes måde og jeg føler mig lettet. Jeg føler at jeg flyver og ikke skal bekymre mig om noget som helst og det er befriende.

Jeg vil have at DU også skal have det sådan. Jeg vil have at alle skal opleve den her følelse. Jeg får så mange beskeder fra mine følgere hver eneste dag, omkring hvor kede af det i er og hvor meget i gerne vil leve det liv jeg lever. Jeg ved godt at jeg har været heldig, men det har altså ikke altid været sådan. Det hele virker så perfekt, men jeg har oplevet nogle ting, som jeg ikke har fortalt nogen andre end mine tætte om. Det har siddet i mig siden og vil altid sidde i mig, men jeg vælger at lade det gå. Jeg valgte at gøre noget ved, at jeg havde det svært. Jeg valgte at gå efter det jeg elsker. Jeg har hele mit liv fået af vide af nogle folk (ikke min familie though) at jeg ikke kan blive til noget, at jeg skal tage mig sammen så jeg kan komme ud og få en god uddannelse osv. Men jeg valgte at bestemme selv. I stedet for at gå efter det alle andre føler er et must, så gik jeg den modsatte vej, nemlig vejen til det jeg elsker og det jeg har lyst til. Og her står jeg. Jeg er ikke bange for min fremtid. For selvom jeg ikke bliver verdens største blogger, Instagrammer eller generelt bare influencer, så har jeg gjort et forsøg på, at gå den vej jeg aller helst ville. Måske er det dumt, måske er det det bedste jeg kunne gøre, who knows, jeg er glad og det er det vigtigste.
Det her er selvfølgelig ikke ens betydning med, at i alle skal gå ud og droppe jeres uddannelse, for det skal i ikke. Jeg har heller ikke droppet min uddannelse, jeg har bare prioriteret og sagt til mig selv, at hvad end der sker, så sker det af en grund. Det ordsprog har jeg altid levet efter og det er derfor jeg aldrig bliver skuffet.
Jeg ved, at rigtig mange af jer hader at gå i skole. Det gør jeg også. Men tanken om at jeg skal ud efter og tage billeder eller sidde og redigere, det hjælper. Find noget som du kan se frem til.

Sæt pris på det du har. Husk, at der er nogen mennesker som har det meget sværere og hårdere end os som sidder derhjemme mega priviligeret med mad på bordet og menesker der holder af os. Vi skal lade værre med at tænke på alt det vi ikke har og i stedet tænke på alt det vi faktisk har. Fokuser på det du vil opnå og ikke på alt det folk fortæller dig du ikke kan. Selvfølgelig kan du. Elsk dig selv og vis folk at du er hamrende ligeglad med deres mening.

Knus fra mig

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hi loves,

Igår sad jeg og scrollede lidt på youtube, hvorefter én af mine egne videoer dukkede op på startsiden. Jeg har ikke set én af mine egne youtube videoer før, så det var faktisk ret pudsigt at det var min "velkomst" video, hvor der i starten står "Melissa Bentsen, 19/02 - 2017" på! Jeg skulle lige et stykke ind i videoen, hvor jeg så til sidst faktisk opdager og tænker over datoen.. Det er ET ÅR siden, at jeg lagde min første video op på youtube i dag! På ét år, har jeg lagt 19 videoer op, hvilket jeg er rimelig stolt over, når jeg selv udover det har været igang med 2 & 3g, bloggen og Instagram. Jeg har altid elsket youtube. Jeg elsker at se andres videoer og jeg elsker at lave/redigere videoer.

Jeg har aldrig betegnet mig selv som "youtuber" og det kommer jeg nok heller aldrig til. Jeg betegner mig selv som blogger & instagrammer og så laver jeg udover det, noget lidt anderledes content på youtube, så der også er noget til dem som ikke læser eller som egentlig bare godt kan lide at komme lidt tættere på mig via video. Jeg vidste slet ikke hvor det her youtube ville bære hen, men jeg er rigtig glad for den måde jeg har lavet videoer på og lige så snart jeg er færdig med 3g her til sommer, så begynder jeg langsomt igen. Jeg har holdt en lang pause fra youtube, fordi jeg netop har haft alt det andet ved siden af, men jeg glæder mig til at ligge lidt mere tid i det.

Se min første video her


Jeg håber i har haft en fantastisk ferie og at i får en dejlig mandag! xx

Hvem er jeres ynglings youtuber?

Knus fra mig

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hi loves,

Der er såå mange af jer, som har efterspurgt et link på min nye jumpsuit, hvilket jeg virkelig godt kan forstå hehe. Jeg har aldrig været så stor fan af en jumpsuit før og det bedste af det hele er, at denne er fra h&m og kun koster 179 kr! Denne her jumpsuit, klistrer sig til din krop og strammer ind alle de gode steder. Man får en crazy talje af den!

Her har jeg sammensat min jumpsuit, med min nye hooded sweater

Links

Jeg håber i får en dejlig søndag og en god slutning på ferien! xx

Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves,

Da jeg lige pt er i sommerhus, hvor der er en lækker spa, har jeg længe søgt rundt på nettet efter inspiration til billeder. Dog har jeg ikke været super heldig og jeg synes faktisk ikke, at det er nemt at finde. Derfor har jeg valgt, at lave et indlæg til jer, som også søger noget lignende. Her vil jeg vise nogle af de billeder min søster og jeg har fået taget og nogle af de billeder jeg har fundet inspirerende på weheartit. Vi har fået taget lidt flere billeder, men da de endnu ikke er blevet postet på Instagram, så kommer der en #2 her på bloggen senere hen hihi,- i kan også altid følge med på bentsenn & laerkebentsen <3

Vores billeder

Inspirerende billeder

Jeg håber i fandt nogen af billederne inspirerende og eventuelt nu har en idé til hvordan i skal/kan tage billeder i jeres spa! xx

Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves, (til mine lidt ældre læsere haha)

Igår var jeg inde og se den nye Fifty Shades of Grey film og jeg har absolut ingen ord for hvor genial den er. Jeg tror at der er super mange forskellige meninger om lige præcis denne film, men jeg er fan. Jeg synes den rammer spot on på alle områder og jeg ville give den 5 stjerner hvis jeg var filmanmelder haha. Jeg har set at 3'eren har fået helt vildt dårlige anmeldelser, hvilket jeg slet ikke forstår, men for ikke at afsløre for meget, så vil jeg i dette indlæg udelukkende dele mine ynglings sange fra soundtracket. Jeg lytter altid grundigt til musikken i film og jeg tror dette soundtrack er det fedeste jeg hidtil har hørt. De 8 sange jeg har sat ind nedenunder er lækre, det er helt vildt,- giv dem et lyt og tag ind og se filmen, du vil ikke fortryde det. xx

Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves,

I dag skal vi kigge lidt tilbage i tiden og se på nogle af de indlæg som er blevet læst flest gange. Jeg må være ærlig og indrømme, at det kommer lidt som et chok at det lige præcis er disse, men det er sjovt at se, hvad i er interesseret i hehe! Nedenfor kan i se de 4 indlæg som har fået flest læsere!

1. MIN NYE TATOVERING // TIL JER ♡

Dette indlæg er mit favorit indlæg og derfor er jeg simpelthen så glad for, at det er lige præcis dét som er blevet set flest gange! Det her indlæg handler om min tatovering som jeg fik lavet til jer. Til alle i den her verden. Det er en tatovering jeg kigger på hver dag og aldrig nogensinde kan få nok af. Læs mere om tatoveringen på linket ovenover!

2. MY MUSICIAN CRUSH

Det her indlæg var ét af mine første. Det handler om mit musiske crush, som stadig den dag i dag er én af mine favoritter. Manden er fantastisk og har styr på alt hvad der omhandler toner og tekster. Han er for vild! Tjek linket ud og hør nogle af hans sange, - you won´t regret it.

3. Jeg kan snart ikke mere

"Jeg kan snart ikke mere" indlægget handler om mit forhold til min bedste ven. Vores venskab har været en kæmpe rutsjebane og egentlig ikke for os, men for alle andre som har set vores venskab udefra. Indlægget handler om, at der er blevet sat spørgsmål til hvorvidt om vi er lidt mere end bare venner og lige præcis det spørgsmål får i svar på i indlægget.

4. 〔 DILEMMA 〕 I NEED YOUR HELP

Det her indlæg er jeg meget overrasket over, har fået så mange læsere. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg føler at der er så mange andre indlæg, der burde være der i stedet haha. Når, men det her indlæg handler egentlig bare om, at jeg skal finde en ny taske og derfor spørger jeg jer om hjælp til hvilken én i synes jeg skal vælge. Simple as that hehe.


Lad mig vide i kommentaren hvilket indlæg der var jeres favorit! xx

Knus fra mig

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hi loves,

Efter helt vildt mange efterspørgelser på min elskede bodystocking, så tænkte jeg at jeg lige kunne give jer direkte link her på bloggen! Bodystockingen er fra hjemmesiden som hedder PrettyLittleThing, hvilket er en af de bedste hjemmesider jeg længe har bestilt fra! Jeg bestilte faktisk 3-4 andre items også, men de kommer på Instagram i løbet af de næste par uger hehe, så følg med dér (@bentsenn) og så kommer der selvfølgelig også direkte links til dem, hvis det har interesse :-*

Du kan finde din bodystocking her:

Knus fra mig

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hi loves,

I dag laver jeg et utrolig efterspurgt indlæg, som skal handle om hvordan jeg passer på min hud. Jeg har i mange år aldrig brugt noget på min hud, da jeg altid har brugt min far som eksempel haha. Min far har sindssygt pæn hud og har aldrig brugt noget, hvilket jeg har tolket som om, at det måske virker. Dog er jeg med tiden begyndt at prøve nogle ting af alligevel. Jeg har derfor nu en meget enkel hudplejerutine, som jeg gør 2-3 gange om ugen.

Om morgenen vasker jeg altid mit ansigt med lunkent vand, hvor jeg derefter tørrer mit ansigt med papir og ikke et håndklæde. Det føles så rart efter og man føler sig som født på ny haha. Derefter bruger jeg min ynglings fugtighedscreme fra Beauté Pacifique. Det er den bedste creme jeg nogensinde har prøvet og den giver den perfekte fugt til huden. Jeg har altid brugt Nivea creme, som jeg også synes er utrolig lækker, den er dog bare en del tungere.

Jeg gør ikke rigtigt noget andet i løbet af dagen, men så snart det bliver aften, så bruger jeg mine to ynglings produkter, som gør min hud silkeblød. Jeg har vitterligt aldrig oplevet noget lignende, det er helt vildt! De to produkter jeg bruger er disse to:

Den ene er en CLEANER som fjerner hudorme, bumser døde hudceller og overskydende hudfedt. Den gør virkelig ens hud SINDSSYGT blød, det er helt vildt. Når jeg har brugt den i 5 min ca, så bruger jeg min BRUSH som renser min hud helt. Jeg putter som regel noget kokosolie på børsten og kører den rundt i ansigtet, det er sååå rart.

Når jeg har renset min hud med mine to produkter, bruger jeg igen min fugtighedscreme fra Beauté Pacifique og nej, dette indlæg er ikke sponsoreret, det er min helt ærlige mening, som jeg rigtig gerne vil dele med jer, da det har hjulpet mig og min hud rigtig meget. Dog, har jeg en rabatkode til mine to Skintek produkter, som giver jer 29% rabat, hvis i er interesseret i dem :-* Koden er "melissa" og i kan frit bruge den på de produkter i er interesseret i!

Jeg håber i fik lidt inspiration til jeres hudplejerutine og jeg skal selvfølgelig ikke gøre mig klog på, hvad der virker for jeres hud, dette er udelukkende mine erfaringer og mine råd til, hvordan I kan få lækker og flot hud!

Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves,

Der er dagligt rigtig mange af mine følgere som skriver og spørger, hvordan det er muligt for mig at være så glad hver eneste dag og det er der nogle små grunde til. Jeg er generelt en meget glad person og jeg prøver så vidt muligt at få noget positivt ud af alting, med mindre det handler om skole, der er jeg bare lost og muggen haha. Jeg har skrevet 6 ting nedenfor, som kan hjælpe på et nedern humør. Jeg ved meget af det lyder som en cliche, men disse punkter er nogle tricks jeg bruger i hverdagen som fungerer rigtig godt for mig ;-)

1. At smile noget mere

- Jeg ved at det er nemt at sige, - smil noget mere, for hvorfor skulle det hjælpe hvis man er ked af det? Simpelt svar,- når du smiler, smiler andre,- når andre smiler, bliver man selv utrolig glad. Et smil fra en fremmed, kan redde min dag.

2. At sige tak

Jeg oplever riiigtig mange mennesker som ikke siger tak. At sige tak, giver en form for glæde både for dig selv og for personen du siger tak til.

3. At respektere andre i det offentlige, - fjern din taske

Det her er nok et lidt personligt punkt for mig haha, men jeg oplever bare alt for tit at folk ikke respekterer andre i det offentlige. Det gør super mange mennesker i dårligt humør og man går fra toget, bussen og/eller andet transport, med en sur mine.. Fjern din taske, gør plads til andre og giv et smil med på vejen.

4. At være ligeglad med andres meninger

Sååå mange af jer er kede af det, fordi at folk enten siger noget grimt eller ikke siger at all, hvilket selvfølgelig også kan gøre én ked af det. Løsningen til ikke at blive såret over dét er, at være ligeglad. Vær ligeglad med hvad folk tænker om dig, hvis du selv er et godt menneske, mangler du ikke mere.

5. At gøre noget der gør dig glad

Jeg har min Instagram. Hvis jeg er ked af det, redigerer jeg et billede imens jeg hører noget lækkert musik og så er alting godt igen. Gør noget der gør dig glad. Find din passion og udnyt den!

6. At leve i nuet

Lev i nuet. Ikke tænk så meget på fortiden og fremtiden, make everyday count og se på livet som, at der er en mening med alting. Alt sker af en grund og der er ikke noget der er så dårligt, at det ikke er godt for noget andet, husk det!


Jeg håber i kan bruge nogle af mine råd. Jeg synes i hvert i fald at det er rigtig dejligt, at i synes jeg virker så glad hver dag, for det er jeg virkelig og det er b.la. grundet disse "tricks", for det hjælper faktisk rigtig meget hvis man er ked af det, at se andre glade. Jeg elsker når andre mennesker er glade og dét er en af grundene til, at jeg ikke så tit er sur. Fordi jeg kan ikke. Jeg elsker at se andre smile. That makes me smile ;)

Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves,

Jeg har i lang tid haft tankerne om, at lave noget anderledes. Noget som man ikke har set før og noget jeg selv kan få gavn af i fremtiden, ved at kigge tilbage på indlægget og få et godt grin. Jeg vil lave den her nye "serie" hvor jeg skriver om nogle ting der engang er sket, hvilket nok skal blive rigtig sjovt. Jeg ligger ikke skjul på, at jeg er ret skør og oplever nogle mærkelige ting, og dem vil jeg dele med jer.


1. Dengang jeg gik mærkeligt hver gang folk kiggede på mig

Der var på et tidspunkt en lang periode hvor jeg ikke kunne gå normalt hvis jeg vidste folk kiggede på mig. Jeg faldt ret tit over mine egne fødder fordi jeg blev så nervøs haha. Det var aller slemmest hvis der gik en flot fyr bag mig, så gik jeg enten meget hurtigt og hoppede lidt, ellers så faldt jeg. Det var en forfærdelig periode haha!

2. Dengang jeg var model

Jeg var rent faktisk model da jeg var lille. Jeg var med i 2 modeblade og var til photoshoots ret tit. Jeg kan huske hvor glad jeg blev, da jeg fik mine første 350 kr i hånden. Jeg var lykkelig haha.

3. Dengang jeg stjal en slikkepind under pres

Èn af de ting jeg husker klart og tydeligt, var dengang jeg under pres blev nødt til at stjæle en slikkepind. Jeg havde engang en vennegruppe, hvor jeg dér havde behovet for at spille smart og være en del af de "seje", mærkeligste periode i mit liv, men også ret sjovt og kigge tilbage på, da jeg den dag i dag, bare er en stille og rolig, sød og glad pige, som ALDRIG kunne finde på at gøre noget lignende hahah!

4. Dengang min far tog bukserne af i tivoli, fordi jeg ikke gad at tage bukserne ud over sokkerne

Det her er en af de sjoveste og mest pinlige oplevelser i mit liv. Det lyder som en joke, men det er det faktisk ikke haha! For ca 10 år siden, var jeg det man kaldte "pop". Altså dér hvor man gik med perlehalskæder, sokkerne ud over bukserne, nøglering, Royal bukser, D&G bluser og hele molevitten. Nok den pinligste periode i mit liv, men jeg ville ikke have været foruden, for det er alt for sjovt at tænke tilbage på i dag haha! Når men tilbage til historien tihi. Min far, mor, søster og jeg gik i tivoli og jeg lignte mildesttalt en idiot med de strømper ud over bukserne. Min far bad mig derefter om at tage dem ind under, ellers ville han smide bukserne og gå rundt i underbukser og holde mig i hånden. Dengang synes jeg allerede at det var pinligt at jeg gik rundt med mine forældre, så dét der, kunne ikke blive værre haha. Dog valgte jeg IKKE at tage dem ind under fordi jeg jo ikke ville ligne én uden stil...... Hvad tænkte jeg på haha.. Men ja, det endte ud i, at min far smed bukserne og gik rundt i underbukser imens at alle kiggede på mig. Jeg ved ikke hvem der lignte den største idiot, mig eller min far haha.

Dengang jeg tissede i bilen for at pisse min far af hahah
Min far og jeg skulle engang ud og handle. Jeg var 5 år og havde en kort ;-) periode, hvor jeg skabte mig hele tiden haha. Min far blev godt og grundigt træt af mig og sagde at jeg ikke måtte komme med ind og skulle derfor sidde i bilen og vente på ham til han var færdig. Jeg elskede at handle dengang og derfor blev jeg hamrende sur. Min far lukkede bilen, jeg stillede mig op, min far vendte sig om og kiggede ind i bilen, så gav jeg ham mine "sure" øjne, som jeg dengang havde, og valgte at tisse i bilen haha. Min far har aldrig glemt det og det var én af de første ting han kom på, da jeg spurgte ham om jeg havde været en pain in the ass engang 😂 Heldigt at det i dag er noget vi kan grine af hehe.


Jeg håber i kunne lide denne form for indlæg og hvis i kunne, så skriv det gerne i kommentaren! Endelig også skriv, hvis i har nogle sjove historier haha!

Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves,

Da jeg får super mange af de samme spørgsmål hver dag og da jeg ikke har tid til at svarer jer alle sammen, så tager jeg de mest stillede spørgsmål op her, hvor i kan få direkte svar!

Hvorfor følger du så mange?

- Jeg har tit fået af vide at jeg følger rigtig mange, hvilket mange undrer sig over hvorfor og det er der en helt speciel og simpel forklaring på. Når man ser Instagram som et "arbejde", som jeg gør, så er der rigtig mange firmaer, profiler og mennesker som man støtter og følger. Jeg har gået på efterskole, hvor der var omkring 200 elever, hvilket jo selvfølgelig blev mine venner, - der kommer flere og flere dygtige instagrammere på banen, som giver utrolig meget inspiration og inspiration er kilden til at kreere nyt content. Jeg finder ikke inspiration på Tumblr, Weheartit eller whatever, jeg finder inspiration på Instagram og det er derfor jeg følger så mange forskellige profiler.

Hvorfor er likes og følgere så vigtige?

Likes er umiddelbart ikke vigtige som sådan, men igen, hvis man ser Instagram som et "arbejde", så er de. Jo flere likes og følgere du har, jo flere firma'er opdager dig. Jo flere firma'er der opdager dig, jo større bliver du. Der findes også en motivation i, hvor mange likes du får på et billede. Man kan se hvad folk er interesseret i og man kan se hvilke former for billeder der rækker længst ud.

Er dig og Mike sammen?

Et spørgsmål jeg dagligt får på instagram er, om Mike og jeg er sammen. Mike og jeg har riiigtig mange gange gjort det klart, at vi IKKE er sammen og at vi heller aldrig nogensinde kommer til at være sammen som et par. Vi er utroolig gode venner og er sammen så tit som vi kan. Vi er hinandens højre hånd og det er altså ikke ens betydning med, at vi er kærester. Man kan sagtens have en bedste ven uden der skal ligges nogle følelser i. Mike og jeg forbliver venner og bliver aldrig andet, så det behøver i ikke være i tvivl om eller spekulere så meget over!

Hvor køber du dit tøj henne?

Jeg får såå mange spørgsmål hver gang jeg ligger et billede op, omkring hvor mit tøj er fra. Jeg kan fortælle jer, at hver gang jeg ligger et billede op, så tagger jeg altid firmaet hvor tøjet er fra. I kan altid bare trykke på billedet og finde ud af det og hvis ikke jeg har tagget firmaet, så kan i altid smide en kommentar eller DM og så svarer jeg for det meste med det samme :-*

Hvordan får du den røde tråd på dit feed/tema?

Svaret er igen meget simpelt,- jeg planlægger mine billeder hehe. Jeg denne app som hedder UNUM hvor jeg kan planlægge og rykke rundt på de billeder jeg ønsker at ligge på. Dér sørger jeg for, at farverne passer sammen og at det hele ser “smooth” ud!


Knus fra mig

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments


Hi loves,

Sidst i "musikvideoer jeg har deltaget i" fortalte jeg om en pinlig oplevelse. Denne gang er det ikke nær så pinligt, men jeg er stadig ikke stolt af, hvordan jeg har set ud på kameraet haha. Den her musikvideo filmede vi i 2013 og det var en video der skulle handle om kærlighed og fest. Vi mødtes ude i en forladt bygning som var sindssyg kold. Vi skulle have festtøj på og grundet at jeg var og stadig er så lav, skulle jeg have høje stiletter på i 6 timer straight.. Det var en rigtig hård og kold fornøjelse, men det var også en rigtig god oplevelse! Jeg er svær at spotte i den her video, fordi jeg de fleste gange stod bagi sammen med en veninde, da jeg synes det var hamrende pinligt dengang. Nedenfor kan i se videoen og jeg håber at i kan lide den! xx Lad mig vide i kommentaren hvis du spottede mig ;)

Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves,

Der er så mange af jer, der har spurgt om jeg ikke vil lave en #2 af mine favorit sange, hvilket jeg tænker at vi gør i dag! Jeg elsker musik og kan selv ikke få nok af det, så jeg håber i kan blive lidt inspireret! Jeg har valgt de 6 sange som jeg pt hører på repeat og ikke kan blive træt af! Skriv i kommentaren hvis i har hørt dem før, eller hvis i har fundet jeres nye ynglings sang hehe ;-)

Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves,

Som i nok ved, tog jeg i fredags til Amsterdam. Det var en super fed tur og jeg er meget overrasket over, hvor smukt det er derhenne! Jeg tænkte at jeg ville lave et lille billedeindlæg, hvor i kunne se nogle af de billeder jeg fik taget! Dog er de ikke alle sammen taget med et kamera og redigeret til det bedre, men jeg tænkte bare lige, at jeg ville inddrage jer lidt i min tur! Hvis i vil se flere billeder fra turen, så hold øje med Instagram tihi, @bentsenn! Enjoy :-*

Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves,

I dag vil jeg fortælle jer lidt om, hvad der efter min mening, var en af de bedste restauranter i Amsterdam. Jeg nåede selvfølgelig ikke særlig mange forskellige i de 3 dage jeg var der, men jeg kan virkelig anbefale stedet, da der både var vanvittigt lækkert mad, det ligger centralt og så var der virkelig virkelig flot! Mine veninder og jeg gik på "strøget" ved Central Station, og dér fandt vi denne restaurant. Jeg bestilte et glas rosé og en Spaghetti Carbonara. Maden vargennemført, den bedste Carbonara jeg har smagt. Vinen var lækker og VIRKELIG billig! (25 kr, for et "stort" godt glas vin!), det hele spillede! Mine veninder bestilte pommes fritter, hvor der dertil hørte ketchup og mayonnaise med gratis, hvilket jeg altid har syntes er en mega god service. Medarbejderne var hamrende søde og de synes også at det var lidt sjovt, da jeg gik rundt og tog billeder af deres restaurant. Jeg fortalte dem at jeg ville skrive om deres sted og mad, og tjeneren troede jeg lavede sjov. I Amsterdam kender de åbenbart ikke så meget til bloggere hehe. I hvert i fald, kan jeg på bedste vis anbefale den her lækre restaurant hvis du en dag skal til Amsterdam!

PLACERING:

Nieuwendijk 33 | 102ma, Amsterdam, Holland

Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves,

I dag skal vi kigge lidt på noget, som efterhånden er blevet en kæmpe del af min hverdag, nemlig at kigge og blive tagget på memes. Jeg elsker at blive tagget i memes og jeg kan sidde i timevis og grine over de latterligt sande citater folk kan finde på haha. Der er SÅ mange, som giver så meget mening at jeg bliver lidt foruroliget, derfor tænker jeg at dele mine favoritter og så håber jeg, at i kan få et godt grin haha! Jeg har muligvis den dårligste humor, men jeg kan sidde i skolen og græde i flere timer over ét af disse her billeder, så det håber jeg også at i gør haha. Nogle af dem er ikke en mening jeg som sådan har, men selve billedet er bare hamrende sjovt!

Her kommer mine 18 ynglings memes:

Jeg håber i fik et godt grin og hvis ikke, så kig på dem igen og igen indtil du gør, for hold kæææft hvor er de sjove hahah

Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves.

Der er mange af jer, som altid spørger om jeg ikke godt vil lave lidt mere personlige indlæg om mig selv og derfor tænker jeg, at vi i dag skal se på 10 skøre facts om mig. Jeg er en skør person og det kan jeg nok ikke komme helt udenom. Her er ti mærkelige, sjove, enkelte og ligegyldige facts om mig, som alle der har mødt mig efterhånden kender til hehe.

1. Jeg kan ikke falde i søvn hvis jeg ligger på ryggen

Jeg sover generelt aldrig særlig meget, men når jeg endelig skal til at falde i søvn, så SKAL jeg ligge på maven med det ene ben bøjet. Jeg kan ikke ligge på andre måder, medmindre jeg putter med én hehe.

2. Trods alle jeres kommentarer omkring hvor vild en selvtillid og udstråling jeg har, så er jeg i virkeligheden helt vildt genert

På baggrund af hvordan jeg viser mig selv på Instagram, så tror alle at jeg er super udadvendt og har en sindssyg selvtillid. Sandheden er, at jeg er helt vildt genert når jeg møder nogen for første gang,- dog går der ikke så lang tid før jeg giver slip og er helt mig selv, men jeg er altid mega nervøs for at møde nye mennesker, selvom jeg på samme tid elsker det.

3. Jeg er 161.

Sååå mange af jer tror, at jeg er helt vildt høj haha, men sandheden er, at jeg kun er 161. Vinkler gør ALT når det kommer til Instagram billeder haha.

4. Jeg elsker når fremmede mennesker smiler til mig

Jeg elsker generelt når folk smiler og så er det bare endnu bedre hvis det er fremmede. Lige som at jeg elsker når folk siger tak hvis man holder døren for dem eller hjælper dem med noget.

5. Jeg er altid sulten, som i altid..

Jeg kan spise konstant. Jeg elsker mad og kan blive ved i spise timevis hvis der er lækkert mad eller snacks.

6. Mit ene ben er længere end det andet

Jeg ved ikke hvordan det kan lade sig gøre, men mit ene ben er blevet længere efter at jeg brækkede det haha.

7. Jeg græder altid når folk optræder

Spørg mig ikke hvorfor. Jeg forstår det simpelthen ikke. I sidste uge så min familie og jeg talent, hvor én af deltagerne fik en guld knap og lige pludselig sidder jeg og stortuder haha.

8. Jeg var model som barn

Mit første job nogensinde var som barn, hvor jeg rent faktisk var reklamemodel. Jeg var i bladene og fik dengang 350 kr i løn, hvilket for mig var en halv million dengang haha, jeg kan huske hvor glad jeg blev da jeg fik de penge i hånden.

9. Jeg bider altid i sugerøret

Folk synes det er såå klamt, men jeg kan ikke drikke af et sugerør uden at bide i det. Jeg synes det hele smager meget bedre når jeg gør det og så er det også bare en rar følelse haha. Wierdo I know!

10. Jeg holder altid døren for alle

Jeg har i hele mit liv ALTID holdt døren for alle. For første gang i sidste uge jeg ikke at der gik en bag mig i fitness og derfor holdte jeg ikke døren for hende. Jeg har haft det dårligt over det lige siden.


Jeg håber, at i lærte mig lidt bedre at kende ved hjælp af de her skøre facts. Hvis der er nogle af jer, som gør de samme ting eller har det på samme måde som mig, så skriv det endelig i kommentaren! Jeg ville elske at lære jer bedre at kende også! xx

Knus fra mig

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hi loves,

Forleden spurgte jeg på Instagram hvad i godt kunne tænke jer at se her på bloggen og der var super mange af jer, som gerne ville have lidt inspiration til konfirmationskjoler eller generelt bare hvide kjoler, så det er dét vi kigger på i dag! Jeg har fundet 9 kjoler, som jeg personligt selv, synes er mega smukke. Nogle er lange, andre korte, nogle anderledes og andre klassiske smukke hvide kjoler. Jeg håber i kan få lidt inspiration! xx

Jeg synes at de her 3 er så fine på hver deres måde!


Den er måske ikke så "fin" men jeg ELSKER den i midten hehe!


"not too much" kjoler hehe


Jeg håber i fik lidt inspiration! Nu er det et par år siden jeg blev konfirmeret og jeg kan med sikkerhed sige, at stilen har ændret sig en del siden dengang haha, så jeg er ikke helt sikker på om jeg har ramt plet angående hvor fint, eller hvor "stille og rolige" kjolerne skal være. Her har i i hvert i fald bare mine favorit hvide kjoler!

Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves,

Såå i dag tænker jeg at jeg træder lidt ud fra min comfort zone og viser jer noget, som jeg synes er vanvittigt pinligt. For ca 5 år siden trænede jeg nede i Urban Fitness, hvor man kunne melde sig på forskellige hold. Dér valgte jeg at tage en Zumba time, hvor der den dag var vikar på. Vi dansede og havde det sjovt, hvorefter vikaren pludselig kom hen til mig og sagde at jeg havde et specielt, smukt og fedt look. Han spurgte mig derfor om jeg havde lyst til at være med i en musikvideo, hvor vi bare skulle feste og have det sjovt. Jeg synes det var så vildt og derfor sagde jeg selvfølgelig ja med det samme. Musikvideoen blev super fed og det var med sikkerhed en af de fedeste oplevelser i mit liv. Vi havde en kæmpe fest på settet, hvilket også var meningen, da det var det videoen lidt handlede om.

Min mor tog med mig, da jeg var vanvittigt nervøs haha. Vi kom ud til det her forladte hus, som var hamrende koldt og jeg havde næsten ikke taget noget tøj på. Jeg fik en kæmpe hoodie som jeg skulle tage på og derefter handlede det bare om at feste i flere timer. Vi stod udenfor og skulle give den gas, hvorefter instruktøren kom hen og spurgte mig om jeg ikke ville være med i en kort scene, hvor kun jeg skulle være i fokus. Jeg synes det var så grænseoverskridende, men stadig helt vildt sejt, at blive udvalgt på den måde haha. Jeg sagde ja og jeg har (grundet min mangel på stil & makeup-skills) fortrudt det lige siden hahah. Amen jeg ved ikke hvad jeg ligner. Jeg har INGEN øjenbryn og det der er tilbage af dem, er rundt og mærkeligt haha. Jeg synes dengang at det var super fedt at have farvet mit hår brunt, imens jeg havde bøjle og nok var det blegeste menneske på jorden haha. Not a great kombi.

Mhh, når, - jeg synes bare vi skal gå lige til det. Nedenfor kan i se videoen. I kan dog kun se mig 3:40, og det er tilladt at grine haha.


Hvad synes i om den? Og kunne i genkende mig? haha! Lad mig vide i kommentaren hvad i synes og også om i vil se og høre lidt mere om de andre musikvideoer jeg har været med i.

Knus fra mig

Likes

Comments

Hi loves, Der er så mange af jer, som altid spørger om jeg ikke kan lave et mere personligt indlæg, hvor i kan lære mig lidt bedre at kende. Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg ikke har lavet et sådant indlæg endnu, men det kommer her! Jeg har valgt …

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hi loves, Ugen vi i dag er gået ind i, bliver for mit vedkommende super spændende. Jeg kan slet ikke vente! Jeg skal både til Fashion Week, til en Nordisk blogger aften med en masse skønne mennesker og sidst men ikke mindst, skal jeg ud og rejse! L…

Likes

Comments

Hi loves. I dag skal vi kigge lidt på mine gemte Instagram posts! Jeg elsker at finde inspiration og finder det faktisk kun på Instagram, hvor jeg synes vi er en hamrende vild generation. Der er SÅ mange forskellige steder, vinkler og måder at tage…

Likes

Comments

Hi loves. I dag tænker jeg at vi skal i ferie stemning. Jeg er så træt af kolde og kedelige Danmark lige nu og jeg drømmer mig væk til de varme lande hver eneste dag. Jeg har aldrig været udenfor Europa og derfor synes jeg snart det er på tide, at …

Likes

Comments

Instagram@bentsenn

Follow my blog