/ Bilderna är tagna några dagar sen då jag var ute på restaurang /

Njuter av lovet för fullt bara om vi bortser från att jag har haft mensvärk 3 dagar på rad så är de bra här. Nu sitter jag här sättet på en spellista av shawn mendes och lyssnar på musik och äter klubba som är jättegod mums:D Jag är även på utkik efter trendiga stilrena sommarkläder som passar att ha i Turkiet yaaz
Som ni märkt har jag inte uppdaterat bloggen på ett tag pga skola osv. Men några inlägg är färdiga och på väg!

Likes

Comments

Två Läppennor från Isadora, en röd " 36 ruby red" och en lite lila/brun aktiv jättefin färg " 52 heater"//
/ En matt long lastning lip gloss (liquid lipstick) från M.n generation i färgen 28//
/ Mascara från Max factor "velvet volume false lash effect mascara"//
/Loreal true match puder i färgen "vanlla rose"
/Makeup sponge från Dirty works//


går gick jag ner till stan och shoppade lite. Köpte bla lite läpprodukter och tre presenter som jag inte kan visa. Det har varit en allmänt lugn dag i skolan lika tråkigt som vanligt och vi hade en spanske "redovisning" kinda teater aktig uppgift som vi redovisade idag kan inte säga att det gick så bra men det funkade.
Kollar fortfarande efter dator och har bestämt mig för att köpa MacBook gold ganska snart yeey
Men annars är allt som vanligt och jag klickade hem träningskläder igår så dom lär komma snart dom också

Likes

Comments

Imorgon är det inte mindre än min brorsas 18 år dag wohh. Imorgon fyller han hela 18 år men jag vet fortfarande inte vad jag ska köpa till honom så efter skolan ska jag ner på stan och kika efter some stuff till honom.
Han övningskör även så han kommer antagligen ta körkort rätt snart och det kommer bli så himla kul eftersom han kan skjutsa mig lite dit jag vill tex Karlstad eller Stockholm.

Dom senaste dagarna har jag inte bloggat pga ingen motivation och 0 inspiration näe jag vet inte. Nu har även skolan lovet tagit slut och skolan börjat så jag kommer bli mer aktiv förhoppningsvis. Det är faktiskt inte så mycket kvar av skolan eftersom vi går nu i 2 veckor sedan är det danspalats ( hela skolan samlas i gympasalen och dansar en hel vecka utan lektioner) sedan är det lov och därpå är det massa små dagar som försvinner och så är det sommarlov ganska så snart TAGGA!

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen proppmätt då jag precis ätit Thaimat.
Jag är jättetrött och det är måndag imorgon och det betyder att lovet är slut och det är skola ugh.. Jag måste plugga när jag kommer hem eftersom jag har skjutit upp all pluggandet till ikväll för att jag har varit så lat och inte haft lust överhuvudtaget. Nu har vi även så många skrivuppgifter som ska påverka betyget mycket så pressen är på topp jazz tagga

Likes

Comments

Jag tog dess bilder tidigare om dagen då jag drack varmchoklad och kollade på the walking dead och mös. Just ny gör jag inte så mycket än att kolla runt på nätet och läsa bloggar see you later alligator

Likes

Comments

Jag kan lätt säga att sommaren 2015 var den bästa sommaren i hela mitt liv!.. Men i år blir det dubbelsemester igen så riktigt taggad ja det är jag verkligen!

Det var många road trips mycket bad, sol och shopping och RIKTIGT MYCKET Fun ! Exakt allt som behövs för en underbar resa ( psst många killar också såklart ;) .. ) jag hittade my summer Love som jag några månader sedan gjorde slut när jag kom tillbaka men det är en helt annan historia.
Uu vad jag vill throw back the time. Jag vill bara spola tillbaka tiden och ha sådär kul igen verkligen

Likes

Comments

Här har ni några bilder från tidigare på kvällen. Det har varit en ganska chill och mysig dag då det snöat och jag tänt ljus. Jag kan inte säga att jag blev helt glad eftersom det inte vart någon fotografering av outfits pågrund av vädret men eftersom det ändå snöar har jag tänkt ut några andra outfits som passar det kalla och vita vädret där ute så stay tuned babes

Likes

Comments

Idag hade jag åter igen tänkt att fota outfit bilder men nej.. Det skulle tydligen snöa.. Men andra planer är på G. Nu ligger jag här i sängen och letar inspiration för att uppdatera bloggen oftare och dra in flera läsare så att bloggen kan växa. Kikar även efter ny dator, tänker köpa Mac bok i guld och även en kamera. Så vi får se när jag tar initiativet till att beställa dom.

Likes

Comments