20 juni står det att jag gjorde mitt senaste inlägg, tänk vad mycket bättre saker som hände det datumet. Jag överraskade min familj!

19 juni satt jag min fot för sista gången på australienska mark och började min 19h långa flygresa till Sverige. Jag åkte hem. Efter 8 händelserika, fantastiska månader kände jag att det var dags. Australien var underbart på alla sätt och vis, och det är egentligen inget speciellt som fick mig att inte stanna ett helt år som jag kunde gjort, jag bara kände mig klar, och det beslutet står jag fast vid att det var rätt. Även om jag självfallet längtar tillbaka många gånger vet jag att det var rätt tid att åka, och att överraska familjen var så otroligt roligt. Och mina allra allra finaste vänner, tårar och kramar och massa kärlek vid återseendet. Ler bara av att tänka på det.

Jag återkommer nog med en liten till del av min Australien resa, en sammanfattning för min egen del för senare år. Annars har jag även fler resor denna sommar som jag ska se till att skriva om. Vill ni läsa hindrar jag ingen, men det här skriver jag för mig själv i första hand.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments