Som nämt tog vi en tre dagars roadtrip i början på juni. Jag, Heather och Ida. Vi hade tre lugna, men väldigt bra dagar och vi började man att köra 5 timmar ned till Denmark.

Där drack vin vid havet, hade lägereld och hade mindre varmt i tältet under natten. Men nöjda packade vi ihop dagen efter och tog oss till "Valley of the giants" och en tree top walk innan vi åkte vidare till Margaret river.

Där tog vi in på hostel istället, åt mysig middag i stan innan vi drack... wait for it... VIN på hostlet! Dagen efter tog vi oss till en chokladfabrik, winery och lite väldigt jättefina platser vid havet. Det Australien kan bäst. Blir lika breathless varje gång.

Påväg hemåt sedan stannade vi till i Brusselton, Ida mådde dock dåligt och stannade lvar sovandes i bilen medan jag och heather tog en promenad på den 3km walken på deras Jetty. Skönt stopp att få röra på benen!

Inte alls en fullsmockad roadtrip, men Såå skönt det var stt komma bort en sväng från huset och familjen faktiskt. Men sen var det bara att get right in to it again!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tiden går fort, och sen Bali har jag mesta dels jobbat och haft de små monsterna mest hela dagarna. Hängt med Ida och käkat fredagsfrukost, firade Idas födelsedag med att äta känguru och dricka vin på restaurang med Heather också. Trion som också för någon helg sedan var på roadtrip, men tänkte ta det i ett separat inlägg senare.

Bara ett litet exempel på en bok jag tvingas läsa om och om igen för pojkarna. Aaah, vrickar tungan då hela boken är på det där viset.

I torsdags dock fick jag plötsligt väldigt ont i örat, tillbringade största delen av natten med att gråta för att jag inte visste vad jag skulle ta mig till när inga tabletter hjälpte. Det blev bättre när jag vaknade upp efter några timmars sömn, men det slutade med att jag på fredagkvällen fick skjuts av Simon till läkaren som konstaterade att jag hade öroninflammation. Hej antibiotika!

Tack och lov har det börjat bli bättre nu, känner mig inte heller lika slut som jag har vart de senaste dagarna. Mest lock för öronen som jag hoppas försvinner snabbt.

Idag har jag hängt med spiderman & Woody i parken i vanlig ordning, och försöker i nuläget få dem att somna för en nap. Tror egentligen att jag är den som behöver denna pausen under dagen mest av oss alla tre.

Likes

Comments