Det kommer ett inlägg under nästa vecka!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 185 Readers

Likes

Comments

Godkväll på er!

Mitt bloggande har kanske inte varit så bra senaste dagarna. Ber om ursäkt för det!

Jag kom iallafall hem säkert i Måndags. Gick av tåget och blev hämtad direkt. Kändes ändå lite skönt att komma hem till storstaden.

Jag åkte hem och åt, fixade mig, och gick ut och träffade Emma på kvällen. Vi gjorde inget speciellt egentligen, vi åkte till Haninge och hade allmänt roligt trots iskalla vädret ute. Möte sedan Felicia som fyllde år, tog bussen hem vid 22.45.

Igår hade jag inget speciellt bokat. Åkte till Vällingby och mötte upp Bianca, åkte runt och hade också allmänt roligt faktiskt. Mötte upp Emma senare och vi gick runt i affärer. Åkte hem sent och somnade direkt.

Idag skulle jag haft ett möte, ställde tyvärr in det, kände mig hängig. Vilade nästa hela dagen, annars har jag städat inprincip hela dagen, skönt och ha ordning!!

Medans jag städade så hade jag Flora i sängen och myste med henne. Helt plötsligt så fick jag ett meddelande från Direkten som vi har här där jag bor, Jag tänkte vad är detta för något?

Det stod att jag skulle hämta ett paket som hade kommit från Cocopanda. Tänkte att det var pojkvännen som hade köpt något så jag smsade honom och frågade om det var han. Kan ni gissa vad? JA det var han!!

Han hade köpt smink för över 1000kr! hur underbar är han inte!? Blev helt överlycklig!! Så jag tog ut hunden och promenerade med henne till affären och började direkt packa upp. Helt sjukt hur mycket grejer han hade köpt!!

Nu har jag äntligen gjort i ordning rummet vilket känns hur skönt som helst! Bäddad sängen med nya och fräscha lakan, fixat sminkbordet och väntar på ett tvätten ska bli färdig!

Klockan 20.00 börjar Bonde söker fru så tänkte titta på det. Hoppas att ni har haft en underbar onsdag!


​Världens bästa! 

  • 389 Readers

Likes

Comments

God dag på er!

Min morgon har varit tråkig och nedstämt. Det är alltid lika jobbigt att åka ifrån sin pojkvän, speciellt när man vet att nätterna kommer bli långa och sömnlösa.

Jag har alltid varit den tjejen som inte tycker om att sova själv, brukar alltid tänka på olika saker som gör att man blir nedstämd. Brukar blir så oftast bli att jag ligger vaken och tänker, eller gråter. Jag vet inte varför det är så?

Kanske mardrömmar? Stress? eller oro?

Kanske också beror på att kroppen blir van att det ligger någon bredvid? Hoppas att jag kan få tag på starkare sömntabletter så jag slipper vara vaken och tänka.

Just nu sitter jag allafall på tåget till Stockholm, fick världens sämsta plats! Hatar att sitta baklänges, mår så illa då!!!

Ska försöka att titta lite på yt och försöka dricka mycket vatten så jag slipper må illa hela resan. Min underbaraste Pappa kommer och hämtar mig med bilen i Stockholm senare, vilket jag tycker är skönt så slipper jag stressa till tunnelbanan med all packning!!

Hoppas att denna dag blir roligare när man kommer hem oavsett hur mycket jag saknar min pojkvän redan...

​Denna bild beskriver lycka, pojkvän + studenten. Saknar denna dag så mycket! 

  • 509 Readers

Likes

Comments

Mitt namn är Melinda och är 19 år gammal. Bosatt i Stockholm med min pappa, min lillasyster och våran hund Flora.

Mitt förhållande:

Tidigt i våras så fick jag kontakt med en kille som visade sig vara ett av mina ex. Men idag har vi ett stadigt förhållande även om det är distans. Vi bor på varsin sida av Sverige ( han på västkusten och jag på östkusten)

Jag brukar åka till honom några veckor i månaden och det tar ca 4 timmar.

Mitt arbetsliv:

På gymnasiet utbildade jag mig till Stylist. Allt ifrån smink,hår,naglar och kläder.

Just nu så är jag arbetslös och har varit det sedan studenten i somras. Har fått mycket hjälp via Arbetsförmedlingen. Förra månaden så fick jag ett samtal av min handläggare och fick skriva på ett anställningspapper för ett städjobb som börjar slutet på oktober. Äntligen!!

Städjobb kanske inte är det roligaste men tanken var att börja någonstans istället för att bara sitta hemma.

Mitt sociala liv:

Jag är en väldigt uttråkad tjej. Så jag brukar oftast inte vara hemma så mycket på helgerna. Oftast brukar det vara tjejkvällar, ute på stan eller bara hänga.

Nu ska jag och pojkvännen mysa framför en film.Imorgon åker jag hemåt till Stockholm igen,vilket jag tycker är tråkigt..


Bjuder på denna bild från i lördags när vi var på bio med vänner.

  • 793 Readers

Likes

Comments