Ur min kamerarulle

Nu börjar allt bli så guuuult här!! Tycker ju det är så fint, men får lite ångest av att veta att de kommer falla ner på backen inom kort... Men fint nu iallafall! :-)

Ett bud för ett framtida samarbete kom i torsdags!! Är så kär kär kär i kläderna!!!

Hur vårt badrum ser ut just nu :-) Som tur är kommer de en som ska börja renoveringen på måndag redan. Heja heja!!! Sedan ser ni vardagsrummet där Gustav har börjat lagt golv i halva rummet. Vi kunde dock inte fortsätta att lägga i hela då det ska fortsätta in i köket och vi måste byta ut köket först. Vi ska faktiskt till Ikea och planera vårt kök (för andra gången) och förhoppningsvis komma därifrån med ett färdigt kök nästa helg.

Jag och Gustav valde att åka ifrån stugan i eftermiddags för att 1. Det fanns inte så mycket vi kunde göra i stugan, 2. Min lillebror ska ha fest i mammas och pappas stuga så vi kunde ej stanna där inatt. Men skönt att få spendera en lördagskväll hemma ändå<3 Vi valde att äta sushi på en ny restaurang här i staden. Var supergott!! Sedan tog vi även en sväng förbi kyrkogården för att ”hälsa på” min farmor och farfar. Önskar så de fortfarande var vid liv.

Nu ska jag fortsätta kolla youtube. Gustav har övergivit mig i soffan nu efter att ha ”genomlidit” att kolla på Så mycket bättre med mig. Poor him, eller hur...

Gillar

Kommentarer