Uppsala + mys

Hej gänget! En vecka har gått, men känner att ni inte behöver höra om min tråkiga vecka, utan vi hoppar direkt till helgen. Jag och Hulda bestämde oss för att dra upp till Uppsala för att först och främst träffa Emma men också för att kolla in Huldas mammas nya lägenhet där uppe.

Direkt när vi kom fram på fredagskvällen slängde vi in våra saker i lägenheten, åkte och käkade Max innan vi åkte och mötte upp Emma och hennes vänner som satt på en gräsmatta och spelade spel och drack. Jag höll mig dock nykter då jag körde samt var sjuk. Vi kom hem runt 12 på natten och somnade rätt så snabbt efter det.

På lördagen shoppade vi hela dagen och hann även träffa Emma och Connor innan vi åkte hem till Köping igen. Kom hem runt 5-6 på kvällen och hann då bara duscha och packa upp alla saker jag handlat innan han kom till mig. Vi åkte och handlade en massa frukt och låg sedan i soffan hela kvällen framför Eurovision. Vi hade även balkongdörren öppen och hörde hur det åskade utanför. Hur mysigt?

Söndagen spenderades också med han hela dagen. Var en riktig slappardag då vi bara låg i soffan och vandrade fram och tillbaka till köket för att äta. På kvällen lagade vi kycklingtacos och sedan råka vi somnade alldeles för sent inatt. Efter cirka 4 timmars sömn ringde alarmet och jag kände att nu dör jag. Är lite piggare nu så har iallafall kunnat jobba hela förmiddagen, och det ska jag fortsätta med nu. Vi hörs!

Gillar