This or That list

Chips eller popcorn – Chips väljer jag nog, även fast jag inte äter det så ofta.

Kjol eller klänning – Klänning alla dagar i veckan!

Favoritsnacks – Bar eller något lite onyttigare snacks hehe.

Foundation eller Idpuder – Använder inget av de, men säger väl foundation eftersom jag aldrig hört talas om Idpuder.

Utekväll eller hemmakväll – Just nu står jag fast vid min åsikt om hemmakväll.

Mascara eller läppglans – Mascara helt klart!

Laga mat eller bli serverad mat – Vem vill inte bli serverad mat? Klart jag väljer det framför att laga egen mat.

Favvo rätt – Raclettegrill!!! Har varit sedan man fick det första gången hemma hos Alva. Väntar fortfarande på en till bjudning där.

New York eller London – Väldigt svår fråga! Får man säga båda? Jag tycker verkligen London är en super mysig stad, men New York är också en väldigt cool stad, + att vädret kanske är lite bättre i New York än regniga England.

Plattat eller lockigt – Jag föredrar mitt hår som platt. Men plattar det nästan aldrig då jag inte vill slita på håret och inte känner något behov till det.

Mössa eller hatt– Mössa använder jag ju på vintern, men hatt är ju så sjukt snygg det med! Älskar verkligen min svarta stora hatt jag har här hemma.

Klackar eller sneakers – Beror på tillfället. Såklart är sneakers mycket skönare att gå i, men klackar är ju sååå snyggt! Om det är något speciellt tillfälle då jag skulle bära klänning och en snygg sminkning så väljer jag klackar helt klart!

Drömresemål – Har alltid varit Hawaii, men har även Bali, Paris, Afrika och mååånga fler. Helst skulle jag vilja besöka alla länder.

Mest minnesfulla resan – Oj vilken svår fråga. Har ju varit i ganska många länder och alla har varit bra på sitt sätt. Men USA resan jag gjorde i somras med familjen var ju väldigt intressant. Även språkresan till Malta kommer ju alltid vara ett minne då jag fick spendera 2 veckor med underbara personer från alla olika städer i Sverige.

Pizza eller hamburgare – Eftersom jag inte är så förtjust i hamburgare så är pizza ett självklart val.

Favvo program på tv – Keeping Up With The Kardashians, Gossip Girl, Vänner, How I meet your mother och Solsidan är några favoriter.

Midsommar eller julafton – Båda är väldigt bra på sitt sätt. Men måste säga att jag gillar nog julafton lite extra då hela släkten är samlad och man får både ge bort lycka genom presenter och få det tillbaka. Alla är så glada på julafton och det är så himla mysigt!

Äta ute eller hemma – Äta ute är alltid ett plus.

Film eller serie – Serie. Punkt slut.

Vänner eller familj – Skulle vilja säga en blandning av båda. Även fast jag älskar att spendera tid med familjen så håller nog alla med om att dem kan gå en på nerverna ibland och då är det skönt att kunna åka till någon vän och ha lite kvalitetstid där.

Dansa till House eller Rnb – Ursäkta nu om jag verkar efterbliven, men just nu kommer jag inte på någon låt på varken House eller RnB haha. Lyssnar ju mest bara på lugna låtar. Vi tar pass på denna fråga.

Drinkar eller shots – Drinkar.

Godis eller bullar – Godis. Besaaaaatt!

Väska eller skor – Jag skulle nog säga att jag är mer en sko-människa än en väsk-människa.

Smokey eye eller eyeliner – Eyeliner, eftersom jag använder det nästan varje gång jag sminkar mig.

Mest nöjd på min kropp – Då skulle jag nog vilja säga tänder och kanske ögonfärg.

Minst nöjd med min kropp – Ojoj, listan är lång haha. Jag har ett så kallat kroppsfixering och är kanske lite av en perfektionist så nästan allt på min kropp är jag tyvärr onöjd med. Men försöker tänka positivt och faktiskt försöka tänka att alla är fina på sitt sätt!

Lugn familjesemester eller partysemester – Just nu, lugn familjesemester. Skulle verkligen vilja ligga i en solstol hela dagarna, bada i havet och dricka pepsi till lunch och middag.

Högst upp på önskelistan – Högst upp har jag lite svårt att välja, men några saker som finns på min önskelista är Jane Kroenig halsband, Thomas Sabo berlocker, Odd Molly blus och ny säng. Tänkte lägga ut min önskelista till jul när det är lite närmare dit här på bloggen!

Vad dricker jag helst utomlands – Pepsi Max, men föredrar ju det nästan jämt haha. Annars så någon god fruktig drink.

Snapchat eller Instagram – Instagram väljer jag utan att tänka en annan tanke.

Favorit podcast – Andrea och Matildas.

Vad jag vill ha just nu – Mitt gamla hår saknar jag mest dessa dagar.

Frukost eller middag – Middag!! Finns så mycket olika maträtter man kan äta och även många olika platser man kan äta dem på. Frukost känns mest som bröd eller fil, och mest hemma haha.

Vad spenderar jag mest på – Mat och shopping skulle jag nog säga.

Favvo låt just nu – Just nu lyssnar jag mycket på Sorry med Justin Bieber.

Vad gör jag ikväll – Ikväll sitter jag bänkad framför Idol ensam hemma och väntar på Niklas som ska komma så jag får prata med någon haha.

Skidsemester eller tropisk semester – Tropisk semester! Värme nuuu tack!!

Något jag aldrig skulle göra – Börja röka/snusa eller droga. Faktiskt aldrig provat någon av dessa saker, fast än jag vet många som till exempel "fest-röker", men jag tycker det är lika dåligt som att röka på heltid så det är något jag aldrig skulle göra.

Kaffe eller Te – Te, te, te! Kaffe gillar jag inte.

Vad är jag sämst på – Att hålla mina tårar inne när någon nära skriker på mig eller skäller på mig.

Gillar