Söndagslista

Bäst hittills denna vecka: Det bästa måste nog varit att få spendera mycket tid i min systers lägenhet med Niklas. Mysigt att bara vara tillsammans!

Sämst hittills denna vecka: Varit rätt så stressigt lite då och då under veckan. Till exempel UF-mässan tog mycket tid och energi. Sedan var det väldigt tråkigt att Niklas blev så sjuk att han knappt kunde röra sig.

Vad jag har på mig idag: Svarta jeans, ett svart linne med öppen rygg, en lång jeansjacka, Dr Martens skor, solbrillor och en glittrig clutch bag.

Nästa vecka ser jag fram emot: Gud vad svårt. Faktiskt inte ofta jag har planer nu för tiden. Ska dock kanske försöka boka in en brunch lagom till helgen. Ni får helt enkelt följa mig här på bloggen under nästa vecka för att se vad jag hittar på.

Vad har du gjort idag: Idag låg jag kvar i sängen tills klockan slog 12 (hehe) och sedan fixade jag mig till hög musik för på eftermiddagen vankades det kalas för min kusin som fyllde 20 år. Hann även med att ta outfitbilder (inlägget under) innan jag åkte hemåt och myste med familjen och pojkvännen i soffan.

Morgondagens planer: Imorgon är det skola (suck) och sedan ska jag försöka ta mig ner till gymmet eller på ett träningspass med mamma. Vi får se hur vi känner imorgon.

Vad ska du göra nu: Nu har jag precis bäddat ner mig i sängen och tänkte läsa några bloggar och kolla youtube tills jag somnar.

Gillar