@Philippines

Hej på er! Nu har vi befunnit oss i Filippinerna i 2 hela dagar. Resan började 09.00 lördag morgon när vi åkte ifrån Köping till Arlanda. Efter en cirka 10 timmars flygtur landade vi i Bangkok där vi väntade i cirka 3 timmar innan nästa plan gick mot Manila.

Vi kom fram cirka 13.00 filippinsk tid och då var det ju bara att försöka hålla sig vaken till det var kväll. Vi fick vår lägenhet där vi lämnade våra resväskor och sedan direkt ut på stan för att undersöka området. De andra har ju varit här förr, men var ju helt nytt för mig. Tror det hjälpte jetlagen lite då det var så många nya intryck.

Igår (måndag) var det första heldagen här. Den spenderade vi genom att besöka olika shoppingcentrum och gick på stan. Hann även med ett dopp i poolen för att svalka av sig. Är ju cirka 30 grader här och väldigt fuktigt så svetten rinner ju konstant, då kan det vara skönt att doppa sig i poolen. På kvällen drack vi mojitos tills klockan blev väldigt mycket. Vi kom inte i säng för än runt 3 på natten... Vilket betyder.....

...att vi vaknade väldigt sent idag. Dagen spenderade jag främst ensam med Gustav. Blev en hel dag med shopping denna dag med. Ont i fötterna är en underdrift just nu.

Just nu sitter i lägenheten. Jag ska packa ihop min väska strax för imorgon ska vi byta lägenhet. Då får jag och G en egen, så kanske jag vågar prata lite mer i mina vloggar. Min shopping kommer jag att visa upp där, så är ni sugna på att se vad som finns innanför påsarna... stay tuned!

Gillar

Kommentarer