Mysig helg i augusti

Vad har jag hunnit med sist kanske ni undrar... Jag har hunnit träna, solat och badat och druckit vin. I fredags hämtade Amanda upp mig för att åka till Dåwö med Hulda och Victoria för sol och bad hela dagen lång. På kvällen gick jag och Gustav till hans pappa på middag och mötte sedan upp våra kompisar som hade spenderat kvällen hos oss medan vi åt middag. Satt ute till sent på natten med alkohol och dricksspel.

I lördags åkte jag, Gustav och Hulda till Skärsjön där vi simmade ut till en flotte och låg där hela dagen. Perfekt efter en hel kväll med massa alkohol att ta ett kallt dopp i sjön. Nya bakiskuren! Vi var inte hemma för än efter 18-tiden och då drog jag och G nästan direkt upp till stugan. Spenderade kvällen med ta en kvällspromenad i solnedgången och äta fajitas. Mysfaktor x1000!

Imorse vaknade vi runt 10 och gick då ut och åt frukost på altanen innan vi gick ner till solstolarna och fick sällskap av mamma och pappa och Milou. Vi stannade där hela dagen i solen och hann även med ett dopp i sjön innan vi åkte hem.

Nu har jag precis smällt i mig en svamp- och kycklingpasta och tittar på Sex & the City-serien. Hoppas ni haft en lika mysig helg som jag<3

Gillar