Morgonlistan

Godmorgon! Tänkte att vi kör på en morgonlista, som jag märkt blivit populärt nu på senaste tiden. Har läst så många bloggar med liknande lista som denna. So here we go!

När går du upp på morgonen?
På vardagarna ringer mitt alarm 06.30. Om Gustav är hemma ringer hans klocka 06.00, vilket betyder att jag vaknar då. På helgerna är det lite olika. Mellan 08-10 är nog den vanligast tiden för mig att vakna. Om det har varit partaj dagen innan så kan klockan sträcka sig mot 12 tiden, hehe.

Vad är det första du gör på morgonen?
Första jag gör på morgonen är, fruktansvärt nog, att kolla mobilen. Skrolla igenom sociala medier och ligger och sträcker på mig. Men jag anser att de funkar för mig. Jag hinner vakna till, checka läget vad som hänt under natten och sen är jag redo att kliva upp.
Om det är helg så brukar jag oftast endast kolla vad klockan är, sedan lägger mig och kramar om Gustav.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?
Oj, inte lång tid alls. Det jag gör är att gå på toa, borsta håret och tänderna och sedan är jag klar! Om jag känner mig extra tuff på morgonen kan jag smeta på lite mascara, men det tar ju bara nån minut. Så jag skulle beräkna att jag spenderar högst 10 min i badrummet.

Är frukost viktigt?
För mig är det viktigt då jag vet att min mage kommer SKRIKA efter något att äta direkt jag lämnar lägenheten, om jag ej ätit frukost. Dock är jag inget fan utav frukost så får ju tvinga i mig min macka.

Vad äter du till frukost?
Oftast blir det inte roligare än en macka med ost och kyckling/kalkon och ett glas juice. Vissa mornar (speciellt helger då) kan jag känna mig lite mer villig att göra en godare frukost. T.ex acai bowls.

Morgonpigg eller nattuggla?
Lite av varje. En blandning så att säga. Jag har inga problem att gå upp på morgonen, men heller inga problem att stanna uppe sent. Jag går dock och lägger mig tidigt på vardagar (mellan 21-22) då jag vet att jag ska upp tidigt eftersom jag tycker att min sömn är viktig för att jag ska fungera.

Beskriv din perfekta morgon.
Min perfekta morgon är att jag vaknar upp med Gustav och har en ledig dag framför oss. Myser lite i sängen och sedan gör en god frukost som vi äter framför tv:n, alternativt går ut och äter frukost. Det är så underskattat. Vem vill inte ha frukost serverad?!

Hur går du helst klädd på morgonen?
Jag går oftast klädd i en morgonrock. Skönast så!

Gillar