Lördagsmys med favoriterna

Frida kom vid tre tiden, vi låg i min soffa och pratade i ungefär en timme innan vi gick till ishallen och möte upp Alva och därefter gick till Maxi. Och satan va kallt det var, höll på att blåsa bort. Vi köpte i alla fall en massa onyttigheter och sedan gick vi hem till mig. Jag gick ner på en pizzeria och köpte mat till mig och min lillebror och när jag kom upp kom Nickie också.

Kvällen började med att jag och Nickie doppade jordgubbar i choklad och sedan lät det stelna. Otroligt gott var det. Sen hade vi lite deeptalk allihopa i min säng innan vi slog på High School Musical. Dock kollade vi inte så mycket på filmen utan vi hade annat för oss haha. Nickie åkte hem vid tolv och Alva och Frida beslöt sig för att göra mig sällskap denna natt, vilket var superskönt för ville inte vara ensam. Men kvällen var sjukt bra i alla fall, mycket mys, skratt och tårar haha.. Sååå glad att jag har dom!

Nu idag vaknade vi vid halv elva tror jag klockan var. Vi låg i sängen och pratade lite och hade allsång till en av HSM låtarna. Vi åt pannkakor till lunch och sedan åkte dom hemåt. Nu har jag städat klart mitt rum, bytt sängkläder och fixat lite. Om några timmar åker jag till min kusin som fyller år imorgon och firar henne. Fram tills dess ska jag nog bara ta det lugnt och kolla på någon film. Nu blev detta ett väldigt långt inlägg, men men. Hör av mig senare ikväll!

Gillar