Lördagen

Började lördagen med att Kenny och Milou väckte mig vid elva tiden, låg kvar i sängen och plugga lite innan jag åt mat och gick ut med Milou. Vid halv tre kom Felicia och hämtade upp mig så åkte vi till badhuset för att gå modeller för B Young då vi visade en klänning. Var kvar där till halv fem och då åkte jag hem och gosade med Milou. Vid kvart i sex gick jag och Kenny till netto för att köpa onyttigheter tills ikväll.

Halv åtta ungefär började de rulla in lite brudar och vid åtta var alla här. Vi satt och pratade konstant hela kvällen och hade det så kul, skrattade så mycket. Världens bästaste tjejer. Planerade även lite saker med några tjejer tills nästa sommar och hoppas det kommer gå!

Dom gick hem vid ett tiden och då hoppade jag in i duschen och nu ligger jag i min säng och äter Cheez Hearts. Dock var dom inte så goda så blev lite besviken. Är ganska pigg så ska plugga lite på naturen. Imorgon är det farsdag och då ska jag först äta lunch hos min morfar och sedan iväg till farfar för att fika där och på kvällen är det träning. Hade tänkt att ha en hel pluggdag imorgon men glömde att jag hade planer. Får se hur jag löser det haha. Nu blev det ett långt inlägg men godnatt för mig!

Gillar