Lever sommarlivet

Åååh, jag blir så lycklig över att bloggen skriker sommar just nu. Bara en massa härliga bilder på bruna kroppar, solsken och blå himmel!! Dessa bilder symboliserar också vad jag haft för mig nu dessa dagar då jag ej gett er någon uppdatering. Jag jobbat alla dagar förutom idag, men slutade i god tid både i tisdags och onsdags vilket betyder SOL OCH BAD! Sagt och gjort, i tisdags var jag med Hulda och Nickie på malmön bryggan och solade, och tog även årets första dopp. Det var behagligt i vattnet? I maj? Vad händer Sverige... Kvällen slutade på Max med Emma, Hulda, Sudden och Jacob. I onsdags åkte jag och ett tjejgäng upp till min familjs stuga där vi först njöt på strandens brygga, tog ett dopp och sedan grillade till kvällsmat. Blev några kortspel innan vi drog oss hemåt.

Idag tog jag en sovmorgon och sedan satte jag mig på balkongen. Även fast det var lite kylare idag så rann svetten och jag blev några grader brunare. Tog en prommis med Milou innan Hulda kom förbi. Vi blev upphämtade av Nickie runt 3 tiden för en tripp till Västerås. Har fått så mycket beröm för min kjol idag, den är tyvärr slut i färgen gul men finns andra färger HÄR.

Blev middag på Max (idag igen... vad hände med nyttiga livet Melinda), innan jag åkte och handla med mamma och pappa. Har även hunnit hälsat på mormor och varit i min nya lägenhet för att mäta lite smått. Nu ligger jag nerbäddad och tänkte slå på några klipp på youtube innan jag lägger mig för natten. Imorgon väntas jobb och sedan tänkte jag försöka träna, även fast hostan sitter i fortfarande, och på kvällen ska jag umgås med några vänner. Mysigt, mysigt!

Gillar