Gustav är hemma<3

Helloooo! Hur är läget? Jag känner mig sliten. Är helt död. Inte sovit bra på många nätter nu, varför vet jag inte. Eller inatt vet jag, det var ju såååånt oväder. Men nu släpper vi det. Man är ju ledig på fredag så får försöka sova ut då!

I fredags drog jag direkt till en grekisk restaurang när jag kom hem ifrån jobbet där jag mötte upp 7 andra tjejer. Någon timme senare åkte vi ut till Wihlma där det blev lite alkohol, kubbspel och musik.
På lördagen vaknade jag tidigt och kunde inte somna om. Gustav kom (äntligen) hem runt 10 på morgonen efter att ha varit borta i 10 veckor. Förstår ni ens hur länge han har varit borta? Sedan januari. (Med ett undantag på 2 veckor i april). Vi drog direkt upp till stugan där vi hade tänkt att bara ta det lugnt, men för att Gustav inte skulle somna så blev det blir arbete i vår trädgård.

På söndagen gick vi upp vid 8. Tog det lugnt hela förmiddagen i soffan, sedan mer arbete hela eftermiddagen. Vi drog ut hela kylen i vår stuga då vi ska få mamma och pappas gamla. När vi kopplat in det kan vi bo där!!!! Kanske blir första natten där på torsdag. Är orimligt taggad, haha!

Vi hörs snart igen! Nu ska jag återgå till arbetet.

Gillar