Göteborg-trippen!

09.45 i torsdags satt jag och Gustav i bilen påväg mot GÖTEBORG! Väl framme gick vi direkt och checkade in på hotellet innan vi tog oss till Hard Rock Café och drack två drinkar innan vi promenerade runt på avenyn. Hann med några till drinkar och lite shopping innan vi landade på hotellet igen. Mötte sedan upp Gustavs kompisar för pizza på Farellis. Kvällen slutade sedan på hotellets takbar med resten av gänget.

I fredags åkte vi till ett shoppingscenter och fortsatte sedan på stan. På kvällen åkte vi över till Linus och sedan till Johan för några glas innan vi gick ut och åt pasta med resten av gänget. Jag gick dock och la mig i tid medan de andra fortsatte kvällen ute.

I lördags blev det pannkakor till frukost på hotellet och sedan åkte vi mot Saltholmen. Dock kom vi inte längre till parkeringen då det var helt fullt. Vi valde då att åka till Smithska udden, men där blåste det rejält så blev ett kort äventyr. Väl tillbaka på avenyn åt jag och G mellis på JOS där det blev varsin avokadotoast.

På kvällen gick vi över till Ebba och Felix rum där vi satt på balkongen och drack vin tills det var middagsdags. Blev pasta även denna kväll! Efter maten spelade vi shuffleboard och drack lite fler drinkar.

På söndagen hände det inte mycket. Jag och Gustav åkte från hotellet vid lunchtid från hotellet hem till Linus för att hämtade upp honom och Taki för att sedan åka hela vägen hem. Väl hemma packade vi bara upp våra väskor och chillade lite innan vi åkte över till Linus där vi grillade och spelade Skipboo tills det var läggdags och vi åkte hemåt.

Idag har jag hunnit varit på gymmet två gånger faktiskt. Man har sina perioder, haha. Har inte tränat på gymmet på typ 1 månad men idag slog det till. Jag tränade först ensam och sedan tillsammans med mamma. Har sedan hunnit varit på systemet och bestämt drick-planer för kvällen. Blir nog en hel del vin ikväll så vi hörs troligen inte imorgonbitti ;-)

Gillar

Kommentarer

Fia
,
Hej Melle! Du hade supervackra bilder var du poserade med en blombukett på IG. Kan du posta ett inlägg av dem och var du skaffade underkläderna? Önskar vi kunde köpa liknande här i Finland! Puss, Fia