Första jobbveckan över

Hej på er! Hur skönt med fredag?! Längtat hela veckan att min första jobbvecka ska vara över. Jag lämnade er ett inlägg senast i tisdags, har inte hänt supermycket sedan dess men drar en liten snabbversion ändå.

I onsdags jobbade jag som vanligt, träffade sedan Hulda, Amanda, Nickie och Lisa på malmön för kvällsdopp och mat. Åkte sedan med H och A till Ströbo hög för att kika på solnedgången och snacka om livet. Somnade sedan i Gustavs säng, dock utan sällskap då han var iväg med sina kompisar.

Igår var det jobb som vanligt, när jag slutade åkte jag och Hulda till Kungsör där vi solade och badade tills klockan blev runt 18. Hämtade upp både indisk mat och sushi innan vi landade hos Gustav. Vi kollade sedan lite halvt på en film och snackade mest innan vi skjutsade hem Hulda.

Just nu sitter jag på jobbet och svettas sönder. Har några timmar kvar innan jag tänker att det kanske hinns med något dopp i sjön. Planerna är lite smått oklara ikväll, antingen blir det fest eller bio-mys. Ha en bra helg!!

Gillar