Favourite

Hej igen! I måndagskväll kom min lilla kille hit för att spendera natten här. Jag pratar självklart om sötisen på bilderna över! Min lillebror hängde också på och stannade också över natten. Vi hade film-mys framför Shrek 2 innan vi la oss. Mys med ensamtid med mina favoritkillar!

Igår var jag ledig och då spenderade jag hela dagen med Milou. Vi gick några promenader och bara myste! På kvällen fick jag besök av mamma, Niklas och hans mamma, där jag bland annat fick blommorna. Sååå fina! Vi satt runt mitt köksbord och åt mackor och snackade i några timmar innan jag blev ensam igen. Gick och la mig rätt så snabbt eftersom jag började jobba 07.30 idag, så behövde jag sömnen.

Denna dag har gått sååå snabbt... När jag slutade jobbet åkte jag och fixade kanaler till min tv samt köpte en dvd-spelare. När jag kom hem la jag mig framför "unga mammor", men somnade rätt så snabbt in i det programmet. Fick lite mer energi efter min nap så tog då tag i dammsugningen av lägenheten innan pappa kom hit med Milou, som ännu en natt får sova med mig. Men vem klagar på att ha denna gullisen bredvid sig i sängen? Nu tänkte jag fortsätta slökolla på "unga mammor" tills jag tar tag i något annat. Är faktiskt ledig imorgon med och det enda som är spikat inför den torsdagens är klippning. Min hår skriker efter en klippning just nu. Ha en bra kväll!

Gillar