Ett fantastiskt snyggt set

Top här / Byxor här / Väska present av mamma

Hur var gårkvällen undrar ni säkert... Kvällen slutade faktiskt med att jag var hemma i sängen runt 12. Jag valde att dra hem och sova bort min huvudvärk istället för att följa med ut. Vilket jag är väldigt tacksam över idag, haha. Jag måste bara inse att jag har blivit en tant som inte längre söker efter en anledning till att dricka alkohol varje helg längre.

Idag vaknade jag lite efter 9, snackade då ett kort samtal med Gustav innan jag gjorde mig lite frukost som jag åt framför tv:n. Någon timme senare hämtade jag upp Hulda för en tripp till Västerås. Blev en del shopping men endast "nödvändiga" saker enligt mig :-)

Resten av kvällen har jag inte gjort mycket. Tog mig ut för att fota lite med min lillebror. Ville så gärna visa er detta fantastiska set! Jag menar, huuur snyggt?! Direkt när jag kom hem ringde Gustav mig och vi har nu haft FaceTime samtal i 4 timmar och 30 minuter. Vi la dock nyss på eftersom han är några timmar framför mig i tiden och ska upp och jobba imorgon. Men vet ni vad? Jag tänkte faktiskt också bädda ner mig och något säger mig att det inte kommer ta lång tid innan jag slocknar. Godnatt<3

Gillar

Kommentarer