En lugnare helg

Gud vilken lugn helg jag haft... Men det behövde jag som dragit på mig en förkylning. Anyway, här kommer en snabbrepris av de senaste dagarna:

✘Torsdag: Åkte upp till stugan på förmiddagen och blev upphämtad av Niklas där för att dra till en affär i Lindesberg. Hittade dock endast lite presenter där. Vi drog sedan tillbaka till stugan och lagade mat innan vi solade lite med mina föräldrar. Blev kvar där rätt så sent vilket gjorde att jag kom i säng rätt så sent.

✘Fredag: Jobbpass mellan 12-19 och sedan åkte jag bara hem och tillbringade kvällen med mig själv. Dukade upp med ostbollar, choklad och Let's Dance så var den kvällen på topp. Mådde inte superbra så var skönt att bara få vara ensam och somna i god tid.

✘Lördag: Ännu ett jobbpass mellan 09.30-16.00. Direkt efter jobbet drog jag till stugan för att umgås med mina föräldrar. Åt grillat och laddade inför Eurovision. Jag valde dock att åka hem och kolla på den tillsammans med Nickie och Jennifer. Jag har faktiskt ingenting att säga om den förutom att Benjamin var grym och borde kommit på en mycket bättre plats. (Lack tjej som tar Eurovision på största allvar).

✘Söndag (idag): Vaknade upp vid 9 tiden och mådde så dåligt. Var sjukt trött fast än jag sovit cirka 7 timmar. Låg och slumra till lite mellan hostningarna och bestämde mig sedan någon timme efter att dra upp till stugan ännu en gång denna helg för att lägga mig där och sola. Var ju så sjukt fint väder idag så hade ju nästan varit ett brott att inte tillbringa den i solstolen. Drog därifrån vid 15-tiden och däckade direkt jag kom hem. Vaknade upp 16.30 och insåg att jag behöver ta mig upp för 17.00 hade jag ett kassapass. Då mådde man inte bra kan jag säga haha.. Lyckades ta mig igen hela passet och nu ligger jag i sängen igen med ett huvud som känns som 50kg tyngre än vanligt. Nu ska jag slå på Parneviks och somnade till det. Puss på er!

Gillar