Dresses from Nelly

Ser ni huuur fina dessa 4 klänningar är!! Helt in love med den rosa fluffiga. Skulle passa perfekt till hösten och vintern.

Vad har hänt sen sist då? Gick till körskolan igår med mamma och Niklas och köpte böcker, fixade intersivkurs och bokade när jag ska göra provet (!!!!) Iiiih, så spännande. Efter de gick vi på några fler ärenden innan vi gick upp till mig för att packa min väska och sedan övningskörde jag till Arboga. Jag tyckte de gick helt okej, förutom i en sväng men de behöver vi inte ta upp haha.
Gjorde inte så mycket hos Niklas, utan åt bara mat och sedan läste lite bloggar, drack te och gosade med honom. Kommer inte ihåg när vi somnade men vaknade upp trött och huvudvärk imorse. Pappa sjukanmälde mig och jag tog en lite senare buss hem så jag kunde vara med Niklas lite längre.
Ligger hemma just nu i soffan med en mysig hund bredvid. Planerna idag är att kolla filmer, kanske göra nåt skolarbete, vila och sedan kommer nog Niklas hit senare ikväll eftersom vi båda har sovmorgon imorgon.

Gillar

Kommentarer