Dålig dag

Igår var jag ledig från skolan då vi fick kompesation för öppet hus i lördags. Dagen tillbringade jag med att först äta på Xuan med Nickie och Alva och sedan följde dom hem till mig där även Frida kom. På kvällen låg jag bara inne och kollade på filmer och skrev med några.

Idag har dagen inte varit så jättebra då jag inte mått 100%. Varit rätt så nere och jag tror att det beror på att jag håller på att bli sjuk. Vaknade upp imorse med halsont så det fick bli varm choklad till frukost imorse. Var tvungen att stanna någon timme efter vi slutat i skolan för att göra en engelska uppgift som jag missat när jag var i USA. När jag kom hem så tog jag av mig jeansen som hade blivit blöta av cykeln och satte på mig det mysigaste kläderna jag kunde hitta i garderoben. Annars ikväll och har jag lagat våfflor med Kenny, duschat och börjat kolla på en ny serie, The Carrie Diaries. Verkar vara bra!

Ligger just nu med halstabletterna nära till hands och dricker varm choklad samtidigt. Vill verkligen inte bli sjuk och det kunde inte komma mer olägligt.. Hoppas jag mår bättre imorgon så jag iallafall tar mig till skolan.

Gillar