Dagens...

Innehåller affiliate-länkar

...mående:
Mår väl lika dåligt som jag gjort under en tid. Mycket som försiggår i mitt huvud just nu. Saknar ju självklart Gustav så att jag spricker och tycker det är extremt jobbigt att behöva vara ifrån honom så pass länge. Sedan är det andra saker som jobb, hälsa, pengar och, den ständiga frågan, vad ska jag göra med mitt liv?!

Sedan har jag också haft en spy-känsla hela dagen idag och min kropp känns helt uttömd. Måste verkligen försöka vila upp mig så mycket jag kan.

...borde:
Tvätta. Lägger i mer och mer tvätt varje dag men orkar aldrig ta tag i att faktiskt flytta över detta till tvättmaskinen. Vi har ju så lyxigt att kunna ha en tvättmaskin i lägenheten så det borde ju inte vara så jobbigt kan man tycka.

...frisyr:
Det tråkigaste svaret ska ni få nu - helt utsläppt. Har ju knappt dragit en borste genom det denna dag.

...smink:
Ett nästan ännu tråkigare svar - absolut 0 produkter i mitt ansikte (förutom dagkräm eftersom nu till hösten smular mitt ansikte sönder utan ett dag- och nattkräm). Jag är ju en sån person som inte använder mycket smink när jag väl använder det heller så tror inte folk ser sån stor skillnad, haha.

...klädsel:
Jeans från NA-KD (länk HÄR, de är även på rea nu!!), vita Tommy Hilfiger sneakers och vit stickad tröja.

...planer:
Jobbar i 2 timmar till, sedan ska jag hämta familjehunden och leta upp vart familjen befinner sig. Min syster har nämligen fått nycklarna till sin nya lägenhet idag så ska hjälpa till lite att flytta in alla hennes saker. Resten av kvällen blir det nog ett FaceTime samtal med Gustav och dagens avsnitt av Paradise Hotel som får stå för underhållningen.

Gillar

Kommentarer