Avslutning -14

Gick alltså ur grundskolan igår vilket känns helt sjuuuukt. Kommer lämna bästa klassen för att börja i en ny på en ny skola.
Vi var iallafall i kyrkan först och där fick jag veta att jag tydligen skulle säga hålla något litet tal inför hela kyrkan för jag är kamratstödjare. Stod där uppe och hade inte en aning om vad jag skulle säga så jag fick improvisera lite hehe. Alla nior gick tillbaka till skolan för att vara med sin klass för sista gången. Där kollade vi på gamla bilder från hela våran skolgång på Karlbergsskolan, fick tårta och fick våra betyg. Tror nästan alla tjejer i klassen började tjura och sprang runt och kramade alla.
Var hos min kusin på eftermiddagen för hon tagit studenten. Grattis Matilda!
Senare på kvällen åkte jag till Jonathan för att umgås med lite folk. Åkte hem rätt så tidigt för mådde inte så jättebra och var ganska trött.
Innan jag avslutar detta inlägg så ska jag bara säga att jag kommer få min dator i augusti troligtvist. Jättesur över det eftersom dom lovat mig den för två veckor sen. Kommer uppdatera er om jag gör något speciellt eller om jag lånar någon kompis dator. Ni får ha en bra sommar!

Gillar