Andra helgen i maj

Hej gänget! Hur mår ni? Jag har ju gått och börjat bli sjuk... Men så länge jag inte får feber känner jag att det bara är att kriga på.

I fredags kom det några tjejer till mig för en spelkväll. Hade det jättetrevligt! Somnade inte för än runt efter 4 på morgonen med mitt sovsällskap. Vi vaknade sedan runt 10 dagen efter. Hela dagen låg jag i soffan framför "Friends" innan jag började fixa mig för att följa med mina kompisar till Örebro. Blev en del dricka, spel och snack innan jag drog hem och somnade direkt.

Igår fick jag besök av Nickie och Hulda på förmiddagen. Vi snackade en del, åt mat och kollade på "Keeping up with the Kardashians" tills det blev kväller och han kom till mig. Vi hann se två filmer innan vi åkte och handla för att göra varma mackor och te till middag.

Idag har jag hunnit varit hos tandläkaren på morgonen och sedan suttit ute på kontoret och jobbat resten av dagen. Känner dock att mitt huvud inte är riktigt med... Efter jobbet ska jag följa med mamma hem till Felicias och Freddies nya hus. Så sjukt att min äldsta vän har köpt ett hus!! Så happy for them<3

Ska fortsätta jobba nu, vi hörs!

Gillar