12:25

Vad har du på dig? - Slängde på mig ett par mjukis och en långärmad tröja imorse då jag skulle iväg till ungdomsmottagning. Har inga planer för dagen så får se om det blir något byte av outfit senare.

Hur mår du? - Jag mår väldigt bra för tillfället.

Vad önskar du just nu? - Jag önskar att Spanien-resan var närmare än den är... Eller att jag hade någon annan resa inbokad.

Vilken parfym har du på dig idag? - Ingen. Naturlig doft.

Vad ska du göra imorgon? - Imorgon tänkte jag ta mig till gymmet, sedan packa inför kvällen då jag åker upp till min stuga med mina två bästisar. Blir en natt med massa prat, film och mys! Vad jag längtar.

Vad skrattade du senast åt? - Inatt när Niklas börja prata finska i sömnen. Okej, det var inte finska men jävligt likt haha.

Vad grät du senast åt? - Att allt blev för mycket. Hade ingen speciell anledning, men jag bygger upp små problem hur länge som helst tills jag inte klarar nå mer, och då brister jag.

Senaste köp? - Det var nog min baddräkt från Elsa&Rose. Suuuperfin!!

Vem sov du senast med? - Min pojkvän.

Vem och vad skrev någon senast till dig på SMS? - Pappa, en tumme upp.

Nästa planerade resa? - Spanien i augusti med mamma, pappa och Niklas. Sedan kommer två vänner till familjen ner också, vad jag vet nu.

Nästa planerade konsert? - Ingen faktiskt. Hade ju varit roligt att gå på Way Out West men eftersom jag gick på Summerburst detta år får nog den festivalen vänta.

Gillar