Hittat ny motivation till rehab. Kollat på min gamla serie cheerleaders! Blir alltid på peppad till att träna.

Suttit i baksätet för första gången idag, gick helt okej!
Kommer in i 80 grader med böjningen, åker till Spanien inatt och är där i 12 dagar. Ska kämpa på med rehab då så jag kommer in i 90 grader när jag kommer hem.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hemma nu från gympa veckan. Efter lägret på lingvallen så åkte vi till Göteborg för att kolla på gympa SM som var i Borås. Var super roligt!! Älskar gympa bubblan.


Hade ju feber osv på lägret men blev bättre, igår vaknade jag dock upp med ögoninflammation och jätte hostig. Så idag blir det ligga hemma i sängen och bli frisk. Hoppas verkligen jag kan gå på rehab imorgon!!

Likes

Comments

Massa blandat från dom senaste dagarna. Hade på mig byxor under skenan första gången igår!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Så här ser det ut nu när jag går, så skönt utan kryckor. Fick ha ett gå pass på rehaben då jag tydligen gick fel, att man glömmer hur man går är så konstigt haha.

Är just nu på gympa läger i lingvallen, har varit så skönt att få komma bort och in i gympa bubblan. Dock så fick jag feber igår kväll så blev en dag i sängen idag tyvärr. Imorgon åker vi vidare till Göteborg för att kolla på gympa tävling i Borås.

Likes

Comments

Hello. Har varit lite off dom senaste dagarna. Har hittat på massor med skoj. Har inte använt mina kryckor på ca en vecka, super skönt! Även om jag inte går så bra så slipper jag dom

Att jag fick hoppa runt så här i 6 veckor...

Likes

Comments

Gjorde tränings schema till mina gymnaster. Gjorde ett schema åt mig själv då också, ett rehab schema. Så jag verkligen börjar göra rehab hemma också...

Likes

Comments

Hello!!! Har varit lite sådär med träningen hemma, men har verkligen tränat på att gå. Går med 70% bara med en krycka. 10% utan! Blir bättre och bättre med gången för varje dag. Det har ju bara gått 3 dagar sen jag fick börja gå. Blir inte så svullen i knät eller har ont, blir mest trött i benet.

Har börjar komma in i mer böjning i knät, men mest fokus ligger på att gå. Ska nog köra lite rehab snart iaf... ligger ändå bara hemma idag.

Likes

Comments

Godmorgon från mig!
Igår så åkte jag och mina två bästisar och tatuerade oss!! Vi gjorde en kompis tatuering som Carro fick i present. En liten krona på foten, med tre hjärtan. Så nöjd!

Gick ganska mycket igår, går med en krycka hemma sen är det SÅ skönt att kunna ta några steg utan. Som när man är på toa kan jag gå runt i badrummet utan kryckor eller i köket när man ska hämta saker. Är fortfarande ganska svag i benet, men fick ny energi att köra rehab igen!!

Likes

Comments

Kunde inte sitta still och var bara tvungen att pröva. JAG HAR NU TAGIT MINA FÖRSTA STEG

Likes

Comments