... på bland annat Johnells, Hollister, Edblad, Zara, H&M och Boozt.com.

Likes

Comments

Avokado är ju så himla gott, men också dekorativt i form av en växt. Här hemma odlas det för fullt. Efter flera försök har vi äntligen lyckats få vår avokadokärna att spricka upp och bilda en hel del rötter och även planta har börjat sticka upp. Hoppas på att det börjar komma lite fina gröna blad snart så att jag kan få plantera den i en kruka.

Likes

Comments

@sommerswim

Dress Ellery - photo Loulou De Saison

Модный блогер в черном, в белом, в черно-белом и немножко сером. Вот такой монохром и минимализм. Очень интересный опыт. Не каждый так может!

Fyra vårinspirerade street outfits hittade på Pinterest.

Likes

Comments

Morgonen började med en mysig och lättare frukost med hela familjen, där vi också dekorerade en varsin apelsin med nejlikor. Älskar doften! Den påminner mig verkligen om jultider. Ett par timmar senare åkte vi vidare till mormor och morfar för att äta gröt och julskinka med mammas sida av släkten.

Nu börjar det dra ihop sig och bli dags för Kalle. Under tiden som vi väntar på att farmor och farfar ska komma över hackar vi upp mandlar och lägger fram russin inför den årliga julglöggen. Därefter följer gemensam matlagning och julmiddag. Längtar så efter farmors svartrotsgratäng. Den är så himla god! Därefter följer julklappsöppning och kortspel i Kille.

Hoppas ni alla får en fin jul. Kram!

Likes

Comments

Här är massor av saker som jag skulle kunna önska mig i studentpresent. Självklart fungerar det mesta även bra som konfirmationspresent. De flesta sakerna tycker jag personligen är ganska tidlösa och kanske inte riktigt går ur tiden. Lite dyrare och lyxigare saker som jag inte unnar att köpa till mig själv och som kan vara roligt att få i present istället.

Likes

Comments

Nio super söta, blåa blusar från Zara. Kommer vara så fina nu i vår och fräscha till sommaren när hyn är solkysst.

Likes

Comments

Instagram@melindaeklof