Vad gör jag egentligen!

Okej detta med att uppdatera er och alla där hemma i Värmland var ju lättare sagt än gjort.. hahah
Jag har som sagt uppgifter varje vecka som vilken skola som helst egentligen, Förra veckan påbörjade vi en uppgift om att komma på en idé till en artikel och nu ska vi skriva en artikel..

Så jag raggar folk jag kan intervjua och ska försöka få någon intervju denna vecka!

Dock har som sagt min plan A fått gå i graven, har kommit på att jag vill skriva om denna kompis appen jag var på event med..:D Så jag har kontakt med en tjej som jag hoppas på att få intervjua sen vill jag ju prata med en av grundarna om lite mer basic information..

Så min idé till artikel just nu är att jag ska skriva om kompisappen Gofrendly, jag vill inte göra reklam för den men vinka texten på så sätt att det finns ett sätt att träffa nya tjejkompisar samt fråga grundarna kanske om dom har någon idé att få ihop en likadan app för killar.. Jag tror helt seriöst att det finns minst lika många ensamma killar ute i världen som också vill träffa nya kompisar..


Men som sagt detta är projektet denna vecka utöver lektionerna då, och på onsdag efter lunch har vi ett firande för att skolan fyller 100 ÅR! hihi så de blir tårta och underhållning av ingen mindre än Moto Boy! :)
Vet inte vad de är men lyckas alltid på nått sätt att tajma in folkhögskole kurserna med att skolan firar någonting-- När jag gick på Tjörn för 3 år sen så fyllde den skolan eller om de va hela folkhögskole communityt några år och de blev firande! :D hehehe


Har dock nu börjat på ett gym gratis i 2 veckor, och sen får ja se vad ja gör.. :) Utnyttja alla dessa rabatt "nyinflyttad" lapparna man fått!

Fotade lite höstbilder i helgen! :D Blev väl helt okej!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229