Va händer? #1

Jag lovade er och framförallt mig själv att skriva och förklara allt som hänt i mitt liv de senaste ÅRET.

De var under sommaren förra året som jag började inse att andra året i Falun kommer att bli tufft men jag försökte se det från den ljusa sidan och tänka att jag skulle klara de i början av terminen.. Lättare sagt än gjort så började vi MEN jag kunde inte läsa kursen vi hade då jag har rester i 4 olika kurser sen innan, jag mejlade behörig lärare för det som jag inte hade betyg i och fick ett svar.. Gjorde den uppgiften och den var såklart inte tillräckligt godkänd för att jag skulle klara den, så jag mejlade tillbaka och frågade vad det var specifikt jag saknade och om jag kunde få någon annan egen uppgift på just DET som jag saknade.

Måste tillägga att jag fick höra att om man ville kontakta lärarna enklast och snabbast var det via mejl.

Fick ju som sagt inget svar på det mejlet så jag mejlade igen och jag försökte se om de var i skolan för att prata med dem, men det var ett bottennapp det med! Så jag mejlar dem igen då jag inte fått svar på någon vecka.

Nu har det gått två månader av konstant mejlade och försökt överleva dagarna av allt som kom i mina tankar under dagarna som jag satt hemma och på biblioteket för att få någon form av livsgnista ifrån dem. I november så hade jag flyttat eller bytt studentlägenhet så jag hade 30 meter till skolan och kunde sitta där för att inte missa lärarna om de nu undgick mig på nått jävla vis!

Och ungefär i november började det en kurs som jag kunde läsa då jag hade rätt behörigheter, skönt nu får jag iaf tankarna på nånting annat under 5 veckor! Men det gick fort över och under denna tid så försökte jag ju som sagt att få jorden att anropa till de jag mejlat.. Det som jag ville med mejlen övergick till att bara vilja HA SVAR! Jag sket numera i vad jag fick för svar bara jag fick SVAR!


Det var också efter nyår nånting när jag kände att detta högskoleprogram kanske inte var för mig MEN jag ville ju kämpa för jag hade ju ändå påbörjat ett andra år trots händelserna, det var också nånstans här jag inte orkade vara med på så mycket som några i klassen skrev de skulle göra på kvällar/helger! Och då anklagade jag mig själv helt plötsligt för att jag inte var en del av klassen, vilket är fel! Jag kände mig verkligen som mig själv med denna klassen, underbara allihopa! Men eftersom att läget under första terminen i tvåan var som den var så kändes det som om jag gled ifrån dem och var inte riktigt med i svängarna!
Jag känner att jag gör olika delar, här är iaf grunden till vad som hänt!
Fortsättning i del 2 imorgon!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229