Okej, de räcker nu!

Okej Coronaviruset... Detta är ett öppet brev till dig. !

I Mars kom du till Sverige och rörde om i grytan... och nej det är inte paradise hotel det här det är ett land, en värld och ja mycket mer.. Vi här som lever och bor vill väldigt gärna att du drar nu, om du själv kunde få corona och möjligen kanske dö av dig själv. :)

Ett dröm scenario eller vad säger resten av världen tro.. Jag kan knappast vara ensam om att du ställt till det för många, jobben försvinner alternativt kortas ner. Folk får ekonomisk kris och det är väl inte det du vill skapa.

Man förlorar familj, släkt, vänner.. JA you name it.!

Nu ska vi ta detta ifrån mitt perspektiv, och jag är nu till sommaren färdig utbildad journalist, vilket jag ser framemot att kunna jobba som... MEN eftersom att du kom och förstörde så har jag inte längre hela foten inne där jag såg mig jobba i sommar utan planen har vänt kan man säga. Det känns som om jag får jobba på annat håll och börja frilansa bredvid för att kunna komma in i journalistbranchen när vi hittat ett sätt att hålla detta virus i schack..

Men som jag skulle säga, jag och jag tror vissa av mina vänner är med mig..

Jag har överlevt Bieber Fever (även om jag inte var ett jättefan) och jag har över levt One Directions splittring.. SÅ man kan väl säga att jag är så gott som immun mot detta virus, eller vad tror ni. :D hehhee

Ne men skämt o sido, jag är trött på corona nu! Även om det nu är bra att journalisterna får mycket jobb och att man får se hur olika jobbar, publicerar grejer nu. :D

Alltå denna bilden, mycket minnen härifrån kan jag säga!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229