Ni vet alla dessa skönhetsprodukter man ser på wish eller andra konstiga sidor som man tänker i första anblick

"Jävlar va bra detta måste vara!"

Sen tänker man efter och kan detta plåstret som gör att du blir smalare verkligen fungera.. Det är nog ändå något alla tänkt eller när man förr när det gick på tv apparaten TWINS shop eller va de hette och alla dessa vibrations apparater som man virrade runt midjan och det skulle göra att fettet försvann sakta.. hahaSom denna på bilden, hur många gånger har man inte fått upp denna när man slog på tvn förr.. Detta såg iaf jag väldigt ofta när jag kom hem ifrån skolan när jag var mindre och man hittade ingenting att kolla på medans man käkade sin enkla lilla mellis efter skolan.

Nu är det ju såhär att jag har forskat lite nu om vad folk tycker och tänker den detta bälte eller andra produkter som gör att utseendet ska MIRAKULÖST ska förbättras. hhaha

Jag studerar ju ändå till journalist nu så man måste ju börja sina forskningar och undersökningar!

Min forskning säger såhär:

Jag har fått fram att flera forum på nätet säger att det är bullshit, jag har frågat i offentliga grupper på facebook och de säger samma sak.. Men varför vill företag sälja sånt här, och lura på oss oskyldiga människor!

Min teori är såhär att inte ens företaget i sig kan ju stå för detta, och om dom nu mot förmodan skulle göra detta och komma med en motbevisning så är jag villig att kolla upp de närmare.

Det säger sig själv egentligen att en apparat med batterier inte kan bränna fett på DET sättet som dessa bälten säger att man ska göra.. Deras texter under dessa annonser säger att du ska kunna sitta med denna vibrerande grej runt magen i 2 timmar eller varför inte under ett möte.

För det första: Alla som någonsin haft vibration på telefonen vet att det hörs trots att det är "ljudlöst", tror inte man ska sitta på ett viktigt möte där hela du vibrerar lixom, hahaha

För det andra: Hur i hela friden ska ett bälte med batterier "bränna" fett.. Fattar inte..
Hade faktiskt velat ha varit med på deras produkt möte där någon måste pitchat fram denna idé och VD eller chefen bara hade sagt JAAAAAA!!!

Well well detta kan man ju skriva mera om känner jag med jag ska avsluta här och återkommer när jag forskat fram något mer!

:D

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229