Fullt ös...

Sist jag skrev här inne så var det mändag och ja nu är det Tisdag VECKAN EFTER.. What..?  Men nu ska jag berätta lite om hur den senaste veckan har varit.. 

Förra veckan var det skola som gällde och fick reda på lite nytt om denna veckan.. Bokmässan nu på torsdag i Göteborg och lektionerna rullade på.. Sen när fredagen kom så åkte jag hem till trygga Värmland och med tanke på att jag säger trygga är för att när jag var hemma så fick jag en notis på min mobil från sidan som vi på skolan är med i att någon lagt in ett inlägg.. Det var en artikel från Nyhetersto.se eller nått tror ja de hette.. 

Det stod att det varit lite pådrag med en person, och jag tänkte va faan de kunde varit hela helgen.. Kommer ner och ser inte så mycket annorlunda förrän måndag morgon (alltså igår morse) när jag skulle gå till frukosten, då möter jag ett helt gäng poliser utanför huset där jag bor och min första tanke var ju artikeln på nätet... Va faan var det i min korridor eller våningen över? 

Well det handlade inte om artikeln så lite lugn men däremot handlade det om att någon blivit kidnappad, i min korridor. Tillbaka vid liv och så men ett sjukhus besök hade den. 
Vill inte nämna så mycket mer med tanke på respekt för personen! 

Men man är ju lite nojjig nu alltså, tror man kommer tänka på detta hela tiden! 

Men nog om det, på tal om artikeln så var det en elev som bodde här tydligen och denne är nu borta från skolan för att den haft sönder ett fönster samt misshandlat en annan person. Så ja det är en händelserik helg jag missade som tur är.. När det kommer till denna typ av händelse så var jag väldigt glad att jag inte var här nere. 


Nu tänkte jag faktiskt gå och vara med på innebandy.. Lol eller om jag springer upp på gymmet får se om det är nån mer tjej eller nån mer jag känner där! :D 


Hör av mig senare! :'D 


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229