6 dagar senare!!

Okej, ska jag få ut ett inlägg nu eller?


Sitter alltså nu en fredag och och förra lördagen tänkte jag börja ett inlägg men det blev inte att jag skrev nånting mer än en rubrik!

Men nu så, nu har jag Höstlov, vilket känns lite konstigt med att det är 3 år sedan jag hade det senaste.. i Falun hade jag aldrig dessa smålov som folkhögskolor och gymnasieskolor har eller ja alla skolor utom universitet/högskola. :)

Men detta lov blir mer eget plugg just för att vi ska skriva klart artikeln eller rätta till första versionen som vi pratade om idag.. Jag har en intervju till denna text på tisdag så tror inte jag åker hem till Värmland, tanken var väl de men eftersom att intervjun är på tisdag så känner jag att det blir nog lite stressigt att åka hem och sen hinner jag inte så mycket ändå hemma innan jag ska tillbaka hit till Sthlm. :DSå jag sitter nu här och funderar på om jag ska gå och handla på willys som ligger lite längre bort ifrån mig.. Får en promenad PLUS att jag får handla erbjudande. :D kanske tar en biltemakörv när man ändå är där borta! hahahaah

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229