5 december

Det går fort nu, det är redan 5 dagar in på december och ja än så länge har man inte köpt en enda julklapp.. Men det brukar gå ganska fort när jag väl köper julklappar då jag försöker ta några timmar på stan och sen är alla klara.. :D


Well det var inte julklappar jag tänkte vi skulle snacka om i detta inlägg,

Julfilmer, Vad har ni för favorit när det kommer till julfilmer!


Själv är nog ändå min favorit Ensam hemma filmerna, jag gillar dock mestadels tvåan men de andra duger också!

Det som får mig att fastna för ensam hemma 2 är ju att denna lilla kille som är huvudperson är så jäkla modig, kan inte fatta att en kille på typ 7-10 år som kan klara sig själv och nyfiken när det kommer till vad som händer på gatan, Men som sagt han försvarar ju hela gatan rätt bra ändå..

Man tycker ju synd om honom när det kommer till att hans föräldrar bara måste dra för jobb även om dom vet att han är så liten att dom ska vara hemma..


Nej men det är en film jag kan se om och om igen för att jag inte tröttnar på den, lika rolig varje gång och man känner lixom samma känslor varje gång också!


Ni får ha en superbra 5 december så ska jag käka lite mat och sen åka till skolan.. :D Föreläsningen idag blev flyttad till eftermiddagen, annars hade jag slutat för dagen snart! :D

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229