Telefonen ringer i ett

Den där känslan när man tar en varm och go dusch & bara njuter, den känslan är nästintill oslagbar & att kunna känna sig gudomligt fräsch på nytt som jag är nu. Håret är tvungen att vara löst för att det ska torka, då det tar ett par timmar att få det helt genom torrt av sig själv. Använder så sällan som jag bara kan min hårfön då det sliter & inte vill man slita på det hår man har 👍🏻
Har tagit på mig myskläder och hjälpt till lite här hemma och samt rymt upp i mitt rum. Är just nu placerad i sängen och bara andas ut, för min telefon har gått i ett de senaste 2 dagarna. Då jag hjälper min bästavän att sälja hennes bil (även kallad vår). På tok för många som är intresserade och sen att de inte förstår att om generatorn inte fungerar så går inte bilen att köra, men tydligen inte sånt som är solklart från vissa och hellre för att söka upp det får man telefonsamtal, sms & mail ang det. Precis som de tror de är de ända som hör av sig på annonsen. Men man får bita ihop och vara så snäll och svara.
Just nu har det faktiskt varit lugnt på telefonen, i en halvtimme ungefär. Låt de hålla i lite till 😉
Men dagens planer är att åka iväg med mamma och handla mat och samt ska här komma en del och kolla på bil och fälgar olika tider, så idag är det att vara hemma som gäller för all del. Men det låter som en helt ok onsdag!

#hållnutummarna för att den blir såld idag & får en ny ägare som kan ha mer nytta av den i dagsläget.

Har även betalt mina räkningar som jag haft, att betala så mycket som jag gör för denna ipaden är inget som känns. Jag brukar vara snål, jävligt snål. Men de pengarna känns inte överhuvdtaget. För jag är så himla nöjd med mitt köp och hade inte kunnat tänka mig en bättre iPad & denna istället för dator, är fan hundra gånger så mö bättre. Det vill säga om man inte är någon gamer eller så. Men för internet surf & så är den perfekt.

Två par bilder sen igår då jag och Charlie hade lite mys. De pågen är fan den bästa som finns, han älskar jag. ❤️

Gillar

Kommentarer