Ny säng

Av ren slump så hamnade jag på Mio’s hemsida i söndags kväll & såg att de hade så mycket rabatter på saker, det som lockade här var priserna på sängarna. Vi ska ju nämligen ha en ny säng, mycket större och bekvämare plus snyggare. Så sagt och gjort så åkte vi dagen efter (alltså igår) till Mio för att kolla in sängen vi typ bestämt oss för, men återstod bara att testa den för att se så den var skön. & den var så skön (!!)
Så vi la en beställning på denna goding här nedan som beräknas komma hem till oss om cirka 5-6 veckor.

Innan vi åkte till Mio hade vi ytterligare möte med Ikea ang vårt kök som vi ska köpa därifrån, allt blev nästan klart men hon som har hand om vår beställning ska ringa mig idag och sen är det slutfört, så taggade (!!)

Just nu ligger jag i sängen och nyss kollat klart på Therése Lindgren’s nya video & kopplar av i sängen med en bebis som sparkar för fullt i magen. Tänkte ligga här en stund till innan jag beger mig upp för att slänga in en maskin tvätt och gå upp för dagen helt enkelt. Väntar ju samtal från Ikea & även från vår rörmokare. Det är mycket som händer nu, det går i ett. & senare i eftermiddag sker ännu en sak, jag längtar ihjäl mig. Men den karamellen får ni suga på ett tag till!

Gillar