Längtar ihjäl mig

Idag känns det verkligen som de är torsdag, är helt torsdags inställd i både huvud och kropp men sen när man ständigt får de upp i huvudet av mobilen att de är bara onsdag så blir man lika besviken var gång. Men kan trösta mig med att de är lillördag idag, inte för de gör någon skillnad men låter lite bättre! 😉

Sen jag kom hem från jobb så har jag duschat, hjälpt mamma med att städa lite, kollat youtube video's & käkat middag. Nu är jag placerad i soffan som är standard vid denna tiden när de är jobb. Blir helt sömning av att ligga bekvämt, men får väntas med sova iallafall någon timme till, eller en..

Vad har jag mer spännande att berätta? Jo, att sen snart en vecka tillbaka har jag gått var dag in och ut och väntar/t på att jag ska få hem en sak som jag verkligen dö längtar efter & vad de är får ni se när jag fått hem det. Men jag är redan kär och tro mig, de kommer ni också bli.

Nu ska jag ta en filt om mig och traska ut i köket för att ta en clementin eller två & sedan starta tven påvägen tillbaka till soffan.

Ha en bra onsdags kväll.

Gillar

Kommentarer