Hemmagjord ögonfransförlängning

Blev helt chockad när jag fick hemleverans idag, på en lördag. Trodde ej de jobbade på helger, men där ser man på. Blev ju inte direkt besviken, för i paketet jag beställt fanns nödvändiga saker och även detta lilla kit med ögonfransar & lim. Ville testa att lägga på själv, både en sysselsättning och billigt. Var knepigt i början innan man fick rätt på det, men sen så gick det kanon.
Blev över förväntan, så nöjd. Ska bli kul att se hur länge de håller, även om man skulle tappa någon så är det bara att limma på nytt. Men de känns som de sitter. Känner mig betydligt fräschare med ögonfransar.

Just nu ligger jag i soffan med sambon, på tven är det snart fotboll. Inget av mitt intresse, då jag är mer för landslaget men sambon brinner för Malmö FF.
När matchen är slut så ska vi bege oss ut i köket för att laga middag tillsammans, vad de blir har jag ingen aning om. Men tror faktiskt det blir hemmalagad pizza ändå, fast där finns många alternativ.

Avrundar detta inlägget här, då jag måste akut kissa. Livet som gravid. Bebisen rör sig och sparkar överallt & ibland ”hoppsan mamma, där var blåsan!”.
Ha en kanon lördag!

Gillar

Kommentarer