Fylliga, långa eller böjda fransar – så hittar du rätt mascara för dig

 

1. Klassikern som ger volym - Extra-Volume Mascara Mascaraborsten som har både långa och korta fibrer, vilket ger massor av volym redan vid första appliceringen.

2. Ger långa, definierade fransar - 360 ͦ Length Mascara Gummiborste med klotformad ände så varenda liten frans fångas, formas och förlängs med perfekt definition.
Denna mascara har jag själv testat. Men den gav ej det reslutat jag ville ha. Men fick den i nödfall av mamma för hon hade en extra. Men vill man bara ge dem färg, så passar den mascaran utmärkt!

3. För fylliga separerade fransar - Lash Plumping Mascara Borsten fångar till och med de kortaste fransarna, eftersom den är gjord av fina och snedklippta fibrer.

4. Maximal, oanständig volym - Sexy Pulp Ultra Volume Mascara En tjock och tät borste med generösa kurvor som följer fransraden perfekt. Ger ett resultat med nästintill oanständig volym!
Det var denna mascara jag körde på sist & den ger det jag söker efter. Volym och sen den fyllnad jag vill ha på mina ögonfransar.

5. För perfekt böjda och fylliga fransar - Mascara Volume Vertige Inbyggd reservoar ger intensiv volym och dramatiskt böjande effekt. Jämn, perfekt avvägd applicering som gör att du slipper doppa borsten i hylsan gång på gång.
Detsamma med denna, har jag testat innan & säger som nr 4 där också.

Yves Rocher är en smink sida där jag beställt mitt första smink någonsin (då jag började med det). Men efter några år då jag gav mig på annat smink som puder osv så slutade jag med deras märke då de inte kunde täcka allt jag ville. Men mascaorna använder jag nästan alltid. Det blir även så då min mamma är stamkund där sen 20 år tillbaka. Bra sida med rimliga priser faktiskt. - länk.

Gillar

Kommentarer