Fast på motorvägen i flera timmar

Jag har aldrig varit med om att försäkringskassans hemsida har klabbat så mycket som den gjort nu den senaste halvtimmen, men efter jävligt många om och men så fick jag rätt på det som jag skulle göra där så nu kan jag lugna ner mig igen eftersom jag blev helt tosig. Sitter i alla fall vid Miguel´s dator/ipad och innan jag tänkte stänga ner den så är det likabra att slänga in ett blogginlägg när man ändå är igång.

Igår var det en rätt så lugn dag, hade möte på arbetsförmedlingen vid 11 tiden och Victor följde med mig så snäll som han är. Sedan när vi kom hem till mig igen chillade vi på min altan och sånt, sedan blev det upp till byn för att köpa glass. Först var det meningen att vi skulle ta kiosken, men den va stängd, sen testa vi fiket, då var där ingen jävla glass som där brukar vara. Så det blev hemköp och sedan hem till altanen för att äta den då där inte direkt är ute servering utanför hemköp, men no shit.

På kvällen så stack vi tillsammans med Andre & Felicia hängde också på till Älmhult, men vi kom bara utanför Örkelljunga kan man säga tills vi fick stanna mitt på motorvägen då det hänt en olycka just när vi kom där och mer om den olyckan kan ni läsa genom att klicka här.
Vi stod i alla fall stilla där i hela 3 timmar utan rullandes en meter. Stor olycka och till och med brandmän skadades som ni kan läsa om i artiklen. Men efter några timmars väntan så hade de fixat så man kunde göra en U-sväng tillbaka mot Örkelljunga och då tog vi donken sen hem. Då man inte kunde fortsätta på den vägen förens inatt. Så blev ingen Älmhult. Jag led med barnen som fanns i kön då jag kan tänka mig att de hade säkerligen nyss blivit hämtade från fritids då klockan var halv 6 då vi blev fast, utan toalett eller mat. Man får helt enkelt bita ihop vid såna tillfällen. Fast rastlösheten kan flyga på en, men man ska egentligen vara beredd på vad som helst när man åker bil.

Idag vaknade jag av Victor's mobil som vibererade som en galning vid halv 8 tiden, men vissa har ju en skola att sköta. Men jag gick faktiskt upp i samband när han körde till skolan. Så jag har städat mitt rum, tagit en lång och varm dusch, håller just nu på att tvätta upp all tvätt i min tvättkorg och om någon timme så ska jag till grannbyn och träffa mina brudar. Ett tag sen vi alla fyra var samlade men resor och jobb kommer ibland emellan. Tur att Facebook har funktionen att man kan ha grupper, så via där håller vi ständig kontakt och även via Skype.

Bjuder på bilder sen igår och sen i måndags då jag och bästavän hade en myskväll med vin & god mat.

Gillar

Kommentarer