Beställt ny fest klänning

Godmorgon. Sen mötet jag var på igår hos arbetsförmedlingen har mitt huvud satts i tankar och bara positiva tankar då, vilket är super skönt. Fastän det var jag själv som kom på det men detta känns så jävla rätt just nu & jag hoppas det förblir så också. Ni undrar säkert vad jag menar men tror jag hittat vad jag vill jobba med och kommer framförallt trivas på. Jag är ju super glad för barn i åldern 0-3 framförallt & att få jobba med barn i den ålder på dagis osv, tror jag skulle vara min grej mer än att jobba i butik 🤔 & slänga iväg cv och personligt brev till dagis osv är ingen direkt förlust heller och absolut en sak jag ska göra idag!

För övrigt har jag nyss vaknat & idag är jag verkligen helt seg i både huvud och kropp, motsatsen till igår då jag var pigg både i huvud och kropp. Men så kan det bli! Så blir en lugn dag idag och invänta morgondagen!

Måste även berätta att jag igår beställde en klänning, eller ja klänning & klänning. Det är två delar, alltså en topp & sen en kjol. Fick ta express levererans eftersom jag behöver den tills imorgon. Så håll tummarna för att den kommer antingen idag eller imorgon, det stod att med express leverans skulle det ta 1-2 arbetsdagar, så den borde komma men man vet aldrig med posten. Men skulle bli ytterst besviken om den inte hann komma. Känner för något nytt att festa i & inte kan man ha för mycket festkläder & dessutom kan jag ha de i åratal då jag är färdigväxt, dock inte om jag lägger på mig på bredden men som de är nu kan jag inte gå upp i vikt hur mycket jag än äter & i love it.

Gillar

Kommentarer

dawthedude
dawthedude,
Lycka till! 😃
nouw.com/dawthedude
melindabohman
melindabohman,