5 mins shaper

Tv shop brukar ju gå rätt ofta på tven och rätt så intressanta saker. Men ibland helt överdrivna och samt så är de inte som de visas vara. Men något som fallt oss i smaken här hemma är 5 mins shaper. Tror på den & sen vet jag sen innan att en sådan finns på gymmet där juan gymmade innan på. Och den fungerade. 
Så mamma tog tag i saken och beställde hem en sådan. Kör efter programmen som man fick till. & jag kan säga efter att bara ha kört den i några dagar så känner man verkligen att den tar och gör man även när man bara testat den i någon minut.

Den är värd pengarna & rolig träning dessutom. Är ett erbjudande på den just nu för 1299:- och finns på länken sidan om - länk

Fördelar:

- 5 minuters träning om dagen

- Viktminskning har aldrig varit så lätt

- Du får en platt mage snabbt, en fast rumpa och starka armar

-  Perfekt för dig som är nybörjare, mera van eller proffs

- 4 individuellt anpassningsbara svårighetsgrader

- 5 Minutes Shaper kan enkelt förvaras på litet utrymme

"5 Minutes Shaper ger dig den perfekta kombinationen av konditionsträning och styrketräning! På mycket kort tid kan du forma din kropp till den kropp du alltid har drömt om – på bara 5 minuter om dagen!

5 minuter med Shaper är definitivt det snabbaste, enklaste och bekvämaste sättet att äntligen uppnå drömkroppen.

Träningsmonitorn håller koll på tiden, antal repetitioner och hur många kalorier du förbränner!

MAX vikt av användaren 95 kg."

Gillar

Kommentarer

neela.johansson
,
Är denna något som du skulle rekommendera till andra? Har den funkat bra för dig? :) Tycker den verkar vara intressant men är ännu lite tveksam till att köpa den. Men finns dåligt med magmaskiner på gymmet jag tränar på nu. / Nila
melindabohman
melindabohman,
Helt klart. Det känns i hela kroppen och speciellt magen. Man får även med schema för att inte dra på för häftigt så inte kroppen hänger med. Jag tycker helt klart att du ska lägga pengarna på den för de är den värd. Man tränar ju inte bara magen. :)
nouw.com/melindabohman
neela.johansson
,
Det lät ju asbra! Den är beställd nu och påväg hit. Litar på ditt omdöme :) Tack för ditt svar! Skönt att höra från någon som har den att det funkar!
melindabohman
melindabohman,
Har du fått hem den? :) Såfall vad tyckte du om den? :)
nouw.com/melindabohman
haka97001
,
Vad har du fått för resultat med? Viktnedgång? Mindre centimeter? :-) nyfiken på att beställa hem den, men vill ha lite tips om hur mycket/vilka resultat du har fått! Hur länge använde du den när du började se resultat etc. Tacksam för svar :D
melindabohman
melindabohman,
Jag har märkt hur kroppen "binder" ihop sig på en väldig kort tid med maskinen. Hur hela kroppen jobbar på ett enkelt och smidigt sätt. Kroppen ändras direkt efter en vecka, mitt kropp tar sig till all träning den får på kort tid också. Men följer man schemat man får man den så är de inga problem! Jag mätte mig aldrig runt midjan eller vägde mig. Men jag fick mer spända muskler & kroppen "binder" sig. Hoppas du blev nöjd med svaret.
nouw.com/melindabohman
pierre.sk
,
Hejsan! Vad har den gett dig för resultat? Har du fått en mer muskulös kropp? Hur länga har du använt den? MVH
Amanda
,
Blir man smal av 5 min shaper?
melindabohman
melindabohman,