10 sanningar om mig

1. Jag avskyr ordet "gumman" tex att bli kallad det för det känns mer som ett elakt och kränkande ord än gulligt, kanske bara jag som tycker det? Men så är det iallafall.

2. Jag har fått jobb.

3. Jag har slutat lita på någon annan människa, litar bara på mig själv. För när man minst anar det så hugger någon en i ryggen

4. Jag hatar när saker ändras till något som lovats att inte ändrats, det är verkligen en big no för mig.

5. Jag har svårt att lita på killar, typ om jag träffar någon eller så. För vissa killar har väldigt lätt att spela ett fint spel för att fånga in en och sen efter ett tag kommer den riktiga sidan fram och det kommer som en chock och sen står man där. Av många sådana händelser har det tyvärr påverkat min tillit till killar.

6. Jag hatar att få förhårdnader på under tårna eller fötterna och det lättaste för att ta bort det vilket jag gör är att klippa bort det, nasty sanning kanske? Men för er som också hatar det och vill få bort det lättare än att fila så ta nagel sax så går det mycket bättre.

7. Jag har en vän som jag träffar inte särskilt ofta men när vi väl ses så är de som vi sågs igår. Äkta vänskap?

8. Jag brukar alltid kolla mina piercingar i ögonen om kulan sitter spänd, så den inte är påväg av. Alltså säkerhetskontroll, för kulorna i butik är svinigt dyra att köpa. Så bättre att ta en koll vart dag för att vara på den säkra sidan.

9. Jag nördar ett spel och det är Hay Day som jag bloggat om tidigare, är helt fast i det och för er som undrar vad de är så sök eller så kan jag typ säga att de är som farmville i princip.

10. Jag kan inte fatta det än idag att jag har körkort, fastän det snart är två år sen. Men det är fortfarande helt obegripligt.

Gillar

Kommentarer