Två favoriter

New in

Favoriter! Ett silverbalsam från Maria Nila och en ögonskuggspalett från Five Points som jag fick hem i ett pressutskick! Använder ju silverschampo både Color Freeze som funkar jättebra och ett från Goldwell som funkar mindre bra men kände att jag behövde ett balsam också för vill ju ha mitt hår väldigt kallt och det blir så strävt av bara silverschampoo. Denna ger resultat direkt så kanske går över till Maria Nilas silverschampoo också men Color Freeze från Schwachkopf är också superbra om ni letar efter något!

Denna ögonskuggspaletten fick jag då hem i ett pressutskick bland massa andra produkter men fastande verkligen för denna, pudrar inte så mycket så enkel att få fin och pigmenterade färger, en varm brun, en kall brun, en bronzig brun, en beige och en glittrigbeige som även går att använda som highlighter tycker jag! Tips! Finns att köpa på LYKO tror jag de skrev i paketet så kika in där!

<3 <3 <3

Förlåt för sämre uppdatering förresten, går ju högskolan nu och har mycket att göra oftast så sällan jag orkar fotografera och blogga så fort jag kommer hem liksom men ska absolut komma igång mer nu!! Kram på er

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229