Äntligen bättre sömn igen

Hej på er!

Inatt fick vi äntligen sova bra. Lexi har de senaste nätterna sovit så oroligt och försökt göra morgon väldigt väldigt tidigt. Men inatt sov hon äntligen bättre. Vi har gått från 4 tupplurar till 3 vilket de flesta gör vid denna åldern då hon sover mer sällan nu - ”problemet” är att 6-månaders ska sova ungefär 15 timmar per dag, ungefär 11-12 timmar på natten och 3 på dagen. När hon sover 4 tupplurar sover hon sina timmar men det blir en senare läggning men sover hon bara 3 sover hon oftast bara 30-40 min åt gången vilket gör att hon inte sover sina timmar. Så tror vi ska göra på 4 tupplurar ibland om hon sover korta naps. Sömn föder ju sömn och sover de dåligt på dagen så sover de inte bättre på natten - utan tvärtom mer oroligt med fler uppvak.

Kan ju vara tandsprickning också. På riktigt denna gång haha. Misstänkt det så många gånger men kommer aldrig upp någon tand. Men nu dreglar hon SÅ mycket mer och biter på allt och får absolut inte pilla i hennes mun. Får se! Skönt med bättre sömn idag iallafall!

Tänkte ta en promenad men tyvärr skitväder så avvaktar lite - har ju tyvärr inga bra regnkläder till mig själv. Ska beställa det. Annars ska vi bara ta det lugnt. Varit hektiskt med universitet nu så skönt med lite ledigt till på onsdag. Kram

Gillar

Kommentarer

mariajonsson
mariajonsson,

Det har våran jänta oxå. Hon har sovit extremt dåligt. Kanske tänder på gång! Men vad skönt med lite sömm iallafall 🙂

nouw.com/mariajonsson
melinas
melinas,

Åh ja sömnen gör ju så mycket för humöret och tålamodet haha.. hoppas det blir bättre!

nouw.com/melinas
linnealarssonss
linnealarssonss,