Unnade oss ett par dagar till i norr, mer tid med min farfar är ovärderligt.
Igår var det premiär (i dubbel bemärkelse för mig) för surströmming. Farfar och Jimmy skrattade ikapp medan jag tog mina första tuggor.
I did it! 💪

På vägen upp stötte vi på kuskarna Ulf och Kaj, vilket till och med gjorde mig "star struck". Blev inbjudna till Danneros stallbacke under V75 tack vare det. Tycker att det var coolt!

Spenderade ett par timmar på Box destilleri och Ådalens auktionsverk. Mycket värda besök om man är i krokarna kring Kramfors!

Inte så varmt till en början under travdagen 😅

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag tog pappan fram våra 4 vagnar (Buffalo fick flytta fort) och radade upp dem utomhus. Först kallades jag galen, sen blev det kul.
Han började ranka snyggast/smartast osv. Jag tycker att det är riktigt intressant att höra vad han tycker om dem.
Jag hävdar förstås att det vore tjänstefel att inte testa ett par stycken. 
Om flera måste testas samtidigt går att diskutera...


•4moms Origami är väl den mest onödiga vi har, men den är häftigast. Ärtan gungar som i en båt när hon ligger i den och jag får mest träning med den 👍
•Nxt90 är nätt, bekväm, snygg och har bra funktioner.
•Go big är favoriten av de vardagliga än. Gungar, svänger och rullar sååå härligt. Snyggast tycker Jimmy (enligt mig är Emmaljungan snäppet snyggare).
•Yoyo 0m+. Älskade lilla Yoyo. Så jäkla bra! Missa inte den!

Likes

Comments

Det är "World breastfeeding week" nu.
Det behöver pratas om amning.

• Hjälp finns alltid att få. I form av stöd, tips och/eller produkter. Alla ev. problem har uppstått förut och lösta. Det finns grupper, amningslinje, erfaren butikspersonal osv. Våga fråga. Våga söka. Det finns någon som väntar på att få hjälpa er. Fråga och fråga igen tills du finner det rätta svaret.

• "Du får inte amma här".
Om det någon gång händer oss så vet jag inte hur jag kommer att reagera. Kan inte tänka mig något viktigare än att mata mitt hungriga barn. Direkt. Struntar fullständigt i vem som är i närheten.

• Man matar sitt barn hur än det är bäst, flaska eller bröst. Lita på dig själv, din bedömning, kroppen, barnet. Ge fan i dom som påstår sig känna till vad som är bäst för er.

På bröllop med en alkoholfri drink i handen medan mitt barn äter. Så här kan det se ut för oss 💞 
Skål!

Likes

Comments

Tre månader har gått sedan Thea föddes.
Hon vände inte upp och ner på allt som folk säger att ett barn gör. Jag drömde om henne innan hon kom. Hon sover ca 22-07, vaknar med ett stort leende och löser allt annat drömlikt. Evigt tacksam för varenda sekund med min lilla familj.

Kommer få igen så jäkla mycket i trotsålder eller tonår, säkerligen ✌️
Njuter NU.

Likes

Comments

I lördags var det dags för vigseln mellan Jenny och Rasmus. 💞
Fantastiskt fin ceremoni och vilken fest sen! Medelhavsbuffén fick många poäng. En vän till bruden gjorde tårtorna, som såg otroligt goda ut. Det är magiskt med bröllop, tycker jag.
Jenny var så himla vacker!

Thea verkade tycka att allt var roligt, hon var bara glad och nyfiken. Ibland tog vi det lite lugnare i ett avskilt rum. Vi stannade kvar ganska länge på festen då hon somnade trygg i min famn. Vi har "jobbat" på att hon ska kunna sova till både ljud och tystnad. Nu efteråt visar hon inga som helst tecken på att något skulle ha varit jobbigt, så jag tror att vi fått kvitto på att vi lyckades perfekt! 🌸💞

Man FÅR lyxa till det dagen efter bröllop.

Likes

Comments

Det här med fotoskrivare är ju briljant!
Köpte en sådan hos proxdata i veckan.
Skriver ut via en app i telefonen! Första albumet är nu påbörjat.

Familjen - snart dimper det ner foton på vår tjej i brevlådan! 💞🌸

Likes

Comments

Thea har besökt sin morfars far för första gången och hela familjen njöt av lugnet under veckan i norr.
Min farfar bor precis vid älven, jag tror att det är själavård att bo så. ❤️

Vi gör inte så mycket när vi är där förutom att besöka loppisar och äta. Tog en tur till Norrfällsviken, det är vackert där oavsett väder :)

Besökte BOX whiskyfestival och har förmodligen äntligen fått möjlighet att köpa flaskan som jag saknar i min samling!


Likes

Comments

Två månader har aldrig känts mer som en hel livstid och ett ögonblick på samma gång.

Den andra maj, min dotter kom till världen. 💞

Kärleken vet inga gränser och orden räcker aldrig till.

Likes

Comments

Vilken nappflaska ska jag välja?

Vi äger ingen micro. Vi sover på övervåningen. Baby Brezza är nog super, men ska jag behöva gå ner på natten? Jag gillar inte att låta henne vänta på mat. Hon ammas och jag fryser in mjölk ibland. Mjölkersättning kanske kommer att bli aktuell vid ev. barnvakt. Vi gör båtutflykter. Vi åker bil längre sträckor ibland. Värmare för bil- & hem finns, men då krävs uttag för vattenbad.

Så har tankarna gått och nu har jag beställt det system som jag tänkt på i så många år. Såg det för "länge sedan" på en mässa.
Yoomi! Jag hoppas och tror att det här blir perfekt för min lilla tjej.

Likes

Comments

Tog bilen med mamma (och syster) till Nacka för att spana in Emmaljungas nya kollektion för 2018. Thea följde förstås med och rockade i sin egen NXT90. Väldigt nöjd med att vi valde den i white leatherette!

Hade det supertrevligt där. Mycket nyttig info och sen så är det lyx i min värld att få klämma på nyheterna. Längtar tills de är i butik.

Avslutade besöket med glass. Ja, jag spillde chokladglass på vagnen. Ja, det gick bort hur lätt som helst. ❤️ Leatherette.

Ammat hos Emmaljunga ✔️

Likes

Comments